Search icon

Colorful Soundsystem

Colorful Soundsystem

DJ's
Engels
Beschikbaarheid opvragen

Deze groep vrienden is de ideale act om te boeken als u een complete show zoekt! Met DJ's, een MC en eigens stylist is Colorful Soundsystem een must-have op ieder feest! Ze voelen zich thuis in de R&B en HipHop sfeer maar kunnen zoveel meer draaien! Colorful Soundsystem is een collectief van 4 jonge creatieven met ieder hun eigen talent. The Wolves als DJ en Nevsdeboi als MC zorgen voor heerlijke beats en geen avond is hetzelfde. Ela van de Jeugd (Elvis) zorgt voor de art direction van het team en Murditio Landbrug zorgt voor de styling van het hele team. Nevsdeboi, Ela van de Jeugd en Murditio zijn Amsterdammers in hart en nieren. Colorful Soundsystem draait voor mensen die lekker willen dansen op heerlijke Oldskool & Newskool RnB & Hip hop songs, maar er wordt ook dancehall, trap en toffe alternatieve tracks gedraaid zoals Kaytranada, Full Crate, Midas Hutch etc.
Shows
Colorful Soundsystem
Colorful Soundsystem

Vanaf450

Genres
HipHopRnB

 • Joe Bailar - DJ met trompet
  Joe Bailar - DJ met trompet

  Vanaf300 Allround DJ's

  BluesHouse
 • Vintage & Retro DJ Charley
  Vintage & Retro DJ Charley

  Vanaf400 Vintage - Retro DJ's

  DiscoEighties / 80´s
 • DJ Johnny Glitter
  DJ Johnny Glitter

  Vanaf495 Feest DJ's

  Dance ClassicsEighties / 80´s
Colorful Soundsystem boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Colorful Soundsystem online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Colorful Soundsystem net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

R And B DJ's boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

R And B DJ's direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Colorful Soundsystem beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

R And B DJ's boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Colorful Soundsystem liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Colorful Soundsystem wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Colorful Soundsystem boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

R And B DJ's meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.