Search icon

Corina Sommer

Corina Sommer

Artiesten
Duits
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Deze inmiddels in Duitsland woonachtige Nederlandse Schlagerzangeres pur sang is een verrijking voor uw evenement en in Duitsland noemen ze haar zelfs die Powerfrau des Pop,-Partyschlager. De populariteit van de Duitse Schlager muziek is ongekend. Ook in Nederland en België kennen de hitlijsten namen als Andrea Berg en Helene Fischer. Het ligt dus ook voor de hand dat deze muziek op vele feesten en evenementen te horen is. Maar het is nog mooier (en leuker) als deze muziek LIVE wordt gezongen. Nu kunt u eerder genoemde zangeressen uitnodigen maar wellicht gaat dat u budget net even iets te boven. Corina Sommer die onder andere de muziek van, Andrea Berg, Helene Fischer, Antonia en Beatrice Egli op een meer dan voortreffelijke wijze ten gehore brengt. Ze brengt naast de muziek ook de sfeer en gezelligheid mee die u van een Duitse zangeres mag en kan verwachten. In een wervelende set van 30 tot 45 minuten krijgt u de hits van nu gepresenteerd (en ze vergeet natuurlijk niet de Schlager hits van toen) waarbij meezingen niet is uitgesloten. Corina Sommer is een zeer geliefde zangeres die in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland op grote evenementen met zeer prominente Duitstalige Schlagerzangers en zangeressen o.a. Hein Simons, Cris Roberts, Ben Luca, Norman Lange heeft mogen optreden. Repertoire Corina Sommer o.a.:
 • Atemlos
 • 1000 mal belogen
 • Die Gefühle haben Schweigepflicht
 • Wahnsinn
 • Ein Festival der liebe
 • Sensationell
 • Die immer Lacht
 • Sieben leben für Dich
 • Wir leben laut
 • Sieben leben für dich
 • 1000 Träume weit
 • Ich liebe das Leben
 • Alarmstufe Rot
 • en vele andere nummers
Met het in huis halen van CORINA SOMMER heeft u de Duitse sfeer en gezelligheid tegen een betaalbare gage.
Shows
Corina Sommer
Corina Sommer

Vanaf650

Genres
FeestLevenslied / volks

Videos
 • Marlayne Sahupala
  Marlayne Sahupala

  Op aanvraag Zangeressen

  AllroundCeremonie
 • Lore Koelemeijer
  Lore Koelemeijer

  Vanaf1425 Zangeressen

  CeremoniePop
 • Zangeres Nicole
  Zangeres Nicole

  Vanaf550 Zangeressen

  AchtergrondmuziekAllround
Corina Sommer boeken doe je zelf!
Zangeressen boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Zangeressen direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Corina Sommer beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Zangeressen boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Corina Sommer liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Corina Sommer wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Corina Sommer boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Zangeressen meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.