Search icon

Cosmic Surf Club JCC

Cosmic Surf Club JCC

Bands
Engels
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Lekker swingen met de Cosmic Surf Club! Laat deze nieuwe jazzgroep uw publiek verassen.
Deze nieuwe muziekgroep neemt je mee op een ontspannen maar stomende reis. Geïnspireerd door verschillende culturen en nieuws over de hele wereld bevatten hun albums originelen in verschillende stijlen. In 4 acts van ongeveer 10 minuten laten zij hun unieke sound horen. De genoemde prijs is indicatief en op basis van deze 4 acts. Heeft u andere wensen, laat het dan vooral weten bij de aanvraag! De Cosmic Surf Club is een muziekproductieteam bestaande uit vier muzikanten. De term ‘Cosmic Surf’ is ontstaan toen ze als de Gentlemen’s Club optraden – een band die 100% geïmproviseerde muziek speelt – men wilde geen gebruik maken van de term ‘free jazz’. ‘Cosmic Surf’ benadrukt de neiging van de muziek om van een kosmische plaats naar een andere te reizen. De Cosmic Surf Club ging samen werken bij hun eerste project ‘Cal Massey Songbook’. Ze hebben een unieke manier van werken, wat betekent dat iedereen evenveel zeggenschap heeft bij het nemen van beslissingen.
Shows:
 • Cosmic Surf Club JCCVanaf350
Genres
Jazz

Videos
 • TGIM
  TGIM

  Vanaf3975 Band

  AllroundEighties / 80´s
 • Bos's Blues Band
  Bos's Blues Band

  Vanaf475 Band

  BluesJazz
 • SoulDia Sound
  SoulDia Sound

  Vanaf1350 Band

  Reggae

Cosmic Surf Club JCC boeken doe je zelf!

Bands zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Bands direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Cosmic Surf Club JCC beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Bands boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Cosmic Surf Club JCC liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Cosmic Surf Club JCC wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Cosmic Surf Club JCC boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.