Search icon

Coverband Denim

Coverband Denim

Bands
Engels
Beschikbaarheid opvragen

Als je denkt aan DENIM, denk je aan die favoriete spijkerbroek die je al jaren hebt. Hij zit lekker en raakt nooit uit de mode, zo ook met DENIM. Kleine veranderingen in ons repertoire zorgen ervoor dat DENIM met zijn tijd meegaat. Zo sluit de muziek van DENIM altijd aan bij een breed publiek, van jong tot oud. DENIM vult dit aan met jarenlange ervaring en een aanstekelijk enthousiasme. Omdat DENIM werkt met het beste, bij ons passende licht en geluidsverhuurbedrijf, zetten we overal een geweldige show neer, van bedrijfsfeest tot festival en van studentenfeest tot bruiloft. Welke muziek wij spelen? Soul, R&B, Funk wat Disco, onvervalste Pop en een beetje Rock. Deze stijlen en de beste popsongs van de jaren 70/80 tot de nieuwste hits van nu zijn de ingrediënten voor een avondje DENIM. De combinatie van onze geweldige zangsectie en blazers, en ons aanstekelijke enthousiasme maakt dat coverband DENIM dé band is die je moet hebben voor je feest. En mocht het er iets netter uit moeten zien voor een gala of zo, dan komen we netjes gekleed in een pak. DENIM maakt ook al jarenlang zijn opwachting tijdens de Vierdaagsefeesten in Nijmegen waar een internationaal publiek de band telkens weer enorm weet te waarderen. Graag zouden we jullie feest ook opleuken met onze muziek en enthousiasme.
Shows
Coverband Denim
Coverband Denim

Vanaf1750

Genres
DiscoFunkPopRockSoul

 • Rudolph and the Cranberries
  Rudolph and the Cranberries

  Op aanvraag Coverbands

  AchtergrondmuziekJazz
 • Papa di Grazzi
  Papa di Grazzi

  Op aanvraag Coverbands

  Allround
 • Canvas Rockin’ Hoempa
  Canvas Rockin’ Hoempa

  Op aanvraag Coverbands

  AllroundEighties / 80´s
Coverband Denim boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Coverband Denim online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Coverband Denim net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Coverbands boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Coverbands direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Coverband Denim beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Coverbands boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Coverband Denim liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Coverband Denim wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Coverband Denim boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Coverbands meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.