Search icon

Coverband Escape

Coverband Escape

Bands
Nederlands
Engels
Spaans
Covers
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Zoekt u een Coverband, Bruiloftsband, Feestband of Livemuziek voor uw bruiloft, verjaardag of bedrijfsfeest met een uniek en groot repertoire? Wilt u van uw feest een avond om niet te vergeten maken, verzorgd door een spetterende band met gezellige interactie met het publiek, dan is Coverband Escape uw keuze.
Escape is een moderne coverband met een uniek en zeer uitgebreid repertoire.
Het repertoire van deze spetterende coverband varieert van de 70's, 80's, 90's en 00's tot de allernieuwste hits uit de actuele Top 40 van deze week, natuurlijk is het Hollandse "meezing" repertoire ook volop aanwezig, waardoor Escape ook een echte feestband is. Het unieke en uitgebreide repertoire maakt Escape de juiste band voor uw bruiloft, huwelijksfeest of bedrijfsfeest, livemuziek is toch de allerleukste muzikale omlijsting die er bestaat een feest. De formatie Escape bestaat uit 3 bandleden die elk goede solozang en verschillende instrumenten ten gehore kunnen brengen, door deze afwisseling is het nooit langdradig en zeer prettig naar deze band te luisteren op het moment dat u niet helemaal los gaat op de dansvloer. Ook is het voor u heel fijn dat Escape door hun kleinere bezetting heel flexibel om kan gaan met de beschikbare ruimte op uw feestlocatie. Zowel op een klein feest van 60 man, als op een grote bühne voor een bedrijfsfeest van 500 man kan Escape zijn mannetje staan. Op nog grotere feesten met 1000 tot aan 2400 man heeft Escape al succesvol gespeeld, dus ook hier kan de band met gemak spelen.
"De kwaliteit en het geluid van een grote band maar de prijs van een trio, dat is twee vliegen in één klap".
Shows:
 • Coverband EscapeVanaf1695
Genres
Eighties / 80´sFeestLevenslied / volksNineties / 90`sSeventies / 70`sTop 40Zeroes / oo`sAchtergrondmuziekAllroundCountryDanceDance ClassicsDiscoKerstLatinPopReggaeRockRock & RollSalsaSoulTrance

Videos
Foto's
 • Kroepin
  Kroepin

  Vanaf2395 Coverbands

  AllroundFeest
 • Muziek Nostalgique
  Muziek Nostalgique

  Vanaf250 Coverbands

  Levenslied / volksPop
 • The Wetnecks
  The Wetnecks

  Vanaf3475 Coverbands

  CountryDance

Coverband Escape boeken doe je zelf!

Coverbands zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Coverbands direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Coverband Escape beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Coverbands boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Coverband Escape liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Coverband Escape wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Coverband Escape boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.