Search icon

Coverband Escape

Coverband Escape

Bands
Nederlands
Engels
Spaans
Covers
Beschikbaarheid opvragen

Zoekt u een Coverband, Bruiloftsband, Feestband of Livemuziek voor uw bruiloft, verjaardag of bedrijfsfeest met een uniek en groot repertoire? Wilt u van uw feest een avond om niet te vergeten maken, verzorgd door een spetterende band met gezellige interactie met het publiek, dan is Coverband Escape uw keuze.
Escape is een moderne coverband met een uniek en zeer uitgebreid repertoire.
Het repertoire van deze spetterende coverband varieert van de 70's, 80's, 90's en 00's tot de allernieuwste hits uit de actuele Top 40 van deze week, natuurlijk is het Hollandse "meezing" repertoire ook volop aanwezig, waardoor Escape ook een echte feestband is. Het unieke en uitgebreide repertoire maakt Escape de juiste band voor uw bruiloft, huwelijksfeest of bedrijfsfeest, livemuziek is toch de allerleukste muzikale omlijsting die er bestaat een feest. De formatie Escape bestaat uit 3 bandleden die elk goede solozang en verschillende instrumenten ten gehore kunnen brengen, door deze afwisseling is het nooit langdradig en zeer prettig naar deze band te luisteren op het moment dat u niet helemaal los gaat op de dansvloer. Ook is het voor u heel fijn dat Escape door hun kleinere bezetting heel flexibel om kan gaan met de beschikbare ruimte op uw feestlocatie. Zowel op een klein feest van 60 man, als op een grote bühne voor een bedrijfsfeest van 500 man kan Escape zijn mannetje staan. Op nog grotere feesten met 1000 tot aan 2400 man heeft Escape al succesvol gespeeld, dus ook hier kan de band met gemak spelen.
"De kwaliteit en het geluid van een grote band maar de prijs van een trio, dat is twee vliegen in één klap".
Shows
Coverband Escape
Coverband Escape

Vanaf1895

Genres
Eighties / 80´sFeestLevenslied / volksNineties / 90`sSeventies / 70`sTop 40Zeroes / oo`sAchtergrondmuziekAllroundCountryDanceDance ClassicsDiscoKerstLatinPopReggaeRockRock & RollSalsaSoulTrance

Video’s
Foto's
 • Danceblend
  Danceblend

  Vanaf2500 Coverbands

  HouseNineties / 90`s
 • Duo Robbert Fossen & Thomas Toussaint
  Duo Robbert Fossen & Thomas Toussaint

  Vanaf475 Coverbands

  Blues
 • MillStreet Band
  MillStreet Band

  Vanaf3495 Coverbands

  AllroundFeest
Coverband Escape boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Coverband Escape online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Coverband Escape net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Coverbands boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Coverbands direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Coverband Escape beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Coverbands boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Coverband Escape liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Coverband Escape wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Coverband Escape boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Coverbands meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.