Search icon

Coverband Solid Sound

Coverband Solid Sound

Bands
Engels
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
De meest feestelijke coverband boeken op uw feest? Dat kan met Solid Sound! Door hun enorme repertoire aan de pop en rock classics en hun ervaring zijn ze een garantie voor een enorm succes! ‘Solid Sound’ komt uit het Brabantse Zijtaart (gemeente Meierijstad) en is een POP/ROCK band met een magisch geluid. Ze steken de bekendste hits in een eigen jasje en zorgen voor een fantastische muzikale reis die men niet meer vergeet!​ Repeteren!! dat klinkt als hard werken, en soms, heel soms is het dat ook, maar door de goede sfeer en onderling goede band tussen de bandleden is de repetitie iets waar we met z'n allen naar uitkijken!​
En als gevolg van die innerlijke drive gebeurd er dan elke keer weer iets magisch. Vanaf de eerste tot de laatste noot hoor je passie!​
De band bestaat uit een groep enthousiaste en ervaren muzikanten wiens passie ligt in het maken van muziek, en dat kun je horen!​
Nummers van o.a. Tina Turner, Robbie Williams, Ilse De Lange, Cher, Pink, Kid Rock, Joe Cocker, Anouk, The Scene etc. Het repertoire is geschikt voor een zeer breed publiek gezien de reacties die we hebben gehad met eerdere optredens, dat is Solid Sound!
Shows
Coverband Solid Sound
Coverband Solid Sound

Vanaf595

Genres
FeestPopRock

Videos
 • Energy
  Energy

  Vanaf895 Coverbands

  Rock
 • Cherry & the Sugarstuds
  Cherry & the Sugarstuds

  Vanaf2075 Coverbands

  AllroundDance
 • Coverband Escape
  Coverband Escape

  Vanaf1895 Coverbands

  Eighties / 80´sFeest
Coverband Solid Sound boeken doe je zelf!
Coverbands boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Coverbands direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Coverband Solid Sound beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Coverbands boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Coverband Solid Sound liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Coverband Solid Sound wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Coverband Solid Sound boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Coverbands meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.