Search icon

CRAVAT GIPSY JAZZ - Balkan mobiel

CRAVAT GIPSY JAZZ - Balkan mobiel

Bands
Engels
Nederlands
Beschikbaarheid opvragen

CRAVAT: HOT - CLUB - DE - FRANCE (Django Reinhardt) BALKAN (Tata Mirando) Professioneel ,Dynamisch , Mobiel CRAVAT maakt een feest tot een gebeurtenis die uw vrienden en kennissen niet snel zullen vergeten. De tijd en bijbehorende prijs zijn een indicatie en zijn flexibel en aanpasbaar! (o.a. afhankelijk van de reiskosten, de bezetting en de tijd bij u aanwezig. Er wordt in dit voorbeeld uitgegaan van een trio!)
 • SOLOGITAAR VIOOL ZANG RITMEGITAAR CONTRABAS (kleinere bezetting is mogelijk)
 • CRAVAT combineert swingende HOT - CLUB - DE - FRANCE Jazz met de passie van de BALKAN
CRAVAT baseert zich op twee aantrekkelijke muziektradities :
 • De muziek van Django Reinhardt en Stéphane Grapelli. ( Hot Club De France, zigeunerjazz)
 • Zigeunermuziek uit de Balkan.
Cravat heeft zijn sporen verdiend in de wereld van de zigeunerjazz. Het repertoire bestaat o.a. uit evergreens: bekende nummers uit bovengenoemde twee stijlen. Daarnaast ook originele nummers, die bijdragen aan het karakteristieke geluid van Cravat. De bandleden:
 • Reinier Voet (sologitaar)
 • Henk de Geus (ritmegitaar en zang)
 • Hady Mouallem (viool)
 • Arnoud van den Berg (contrabas).
Kleine podia, cafés en feesten in Nederland, België en Zuid-Frankrijk vormen het werkterrein van Cravat. De sfeervolle muziek leent zich zowel voor kleine, intieme bijeenkomsten als voor grotere feesten.
Shows
CRAVAT GIPSY JAZZ - Balkan mobiel
CRAVAT GIPSY JAZZ - Balkan mobiel

Vanaf850

Genres
Jazz

Video’s
 • The Night Flight (Night Flight to Rio)
  The Night Flight (Night Flight to Rio)

  Vanaf3495 Coverbands

  DanceDisco
 • Amber Roots
  Amber Roots

  Vanaf3895 Coverbands

  DanceDance Classics
 • Eclips
  Eclips

  Op aanvraag Coverbands

  AllroundDance Classics
CRAVAT GIPSY JAZZ - Balkan mobiel boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct CRAVAT GIPSY JAZZ - Balkan mobiel online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van CRAVAT GIPSY JAZZ - Balkan mobiel net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Coverbands boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Coverbands direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is CRAVAT GIPSY JAZZ - Balkan mobiel beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Coverbands boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat CRAVAT GIPSY JAZZ - Balkan mobiel liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van CRAVAT GIPSY JAZZ - Balkan mobiel wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je CRAVAT GIPSY JAZZ - Balkan mobiel boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Coverbands meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.