Search icon

Critical Mass DJ Team

Critical Mass DJ Team

DJ's
Engels
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Critical Mass werd in 1993 opgericht door Ed Bout en Dave Hasselaar. Deze Nederlandse Rave/Happy Hardcore groep had in de jaren negentig diverse hits in de Nederlandse hitlijsten. Destijds wilde ID&T een live act. Daarom werd de zangeres Ludmilla Odijk en de rapper Danny Haenraets alias MC Energie toegevoegd aan de groep. Aan het einde van 1995 kregen ze een hit met “Dancin ‘Together”. In 1996 volgde 3 grote hits: “Burnin ‘Love”, “Believe in The Future” en “Happy Generation”. In 1997 volgde nog een single “Together In Dreams”. In 1999 brachten ze een trance single genaamd “In Your Eyes” die een echte clubhit werd. Critical Mass DJ Team is een djset & MC Energie.
Shows:
 • Critical Mass DJ TeamPrijs op aanvraag
Genres
DanceHardcoreNineties / 90`sZeroes / oo`s

 • Sebastian Dubois
  Sebastian Dubois

  Op aanvraag Hardcore DJ's

  AllroundHardcore
 • Dune (DJ Oliver Froning)
  Dune (DJ Oliver Froning)

  Op aanvraag Hardcore DJ's

  FoutHardcore
 • Beatcrooks
  Beatcrooks

  Vanaf1995 Hardcore DJ's

  Apres-skiCarnaval

Critical Mass DJ Team boeken doe je zelf!

Hardcore DJ's zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Hardcore DJ's direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Critical Mass DJ Team beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Hardcore DJ's boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Critical Mass DJ Team liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Critical Mass DJ Team wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Critical Mass DJ Team boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.