Search icon

Crusaderspark

Crusaderspark

Bands
Engels
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Crusaderspark, Haagse band met passie!
Geeft uw (bedrijfs)feestjuh dat rauwe randje en boek een spectaculair optreden om nooit te vergeten. Voeten van de vloer, gegarandeerd! Crusaderspark is Haagse 5-mans coverband met passie voor populaire rocknummers uit de jaren 60 tot nu. Denk hierbij aan de Rolling Stones, David Bowie, Herman Brood, Red Hot Chili Peppers, en vele meer. Geef uw (bedrijfs)feestje extra pit en bepaal in overleg met ons de tijdsduur, wel of niet incl. lichtshow en de muzikale invulling. 'Crusaderspark a name to remember '
Shows
Crusaderspark
Crusaderspark

Vanaf475

Genres
Rock

Videos
 • Lead
  Lead

  Vanaf1695 Coverbands

  AllroundFeest
 • Crystal Dream
  Crystal Dream

  Vanaf1150 Coverbands

  AllroundPop
 • Barcode
  Barcode

  Vanaf2295 Coverbands

  AllroundDance Classics
Crusaderspark boeken doe je zelf!
Coverbands boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Coverbands direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Crusaderspark beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Coverbands boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Crusaderspark liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Crusaderspark wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Crusaderspark boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Coverbands meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.