Search icon

Culinair Dixieland Orkest

Culinair Dixieland Orkest

Muzikanten
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Deze koks hebben vrij genomen om speciaal op jouw evenement op te treden als Dixieland band. Ze zullen all gasten smakelijk vermaken. Een culinaire verrassing! Alsof de koks even vrij hebben genomen uit de keuken, om samen met de obers uw gasten te vermaken. Een mobiel dixieland ‘koksorkest’ in zeer verzorgde outfits.

Vrolijk en gezellig

Dixieland tovert een glimlach op ieder gezicht, jong en oud! Dixielandmuziek is altijd gezellig en vrolijk. Een looporkest is geschikt voor ieder evenement, groot of klein.
Shows
Culinair Dixieland Orkest
Culinair Dixieland Orkest

Vanaf695


Videos
 • Legendairs
  Legendairs

  Vanaf945 Orkesten

  InstrumentaalJazz
 • La Bandita
  La Bandita

  Vanaf1225 Orkesten

  JazzLatin
 • Iconic Brassband
  Iconic Brassband

  Vanaf550 Orkesten

  Latin
Culinair Dixieland Orkest boeken doe je zelf!
Orkesten boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Orkesten direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Culinair Dixieland Orkest beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Orkesten boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Culinair Dixieland Orkest liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Culinair Dixieland Orkest wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Culinair Dixieland Orkest boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Orkesten meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.