Search icon

Cyr Wheel (LED)

Cyr Wheel (LED)

Acts, clinics & shows
Nederlands
Engels
Duits
Boeken op aanvraag

Aanvragen
De artiest beweegt het wiel moeiteloos rond zonder blijk van enige krachtinspanning. Het vergt veel balans en exacte lichaam verplaatsing om het wiel in constante beweging te houden. Door de positie te veranderen in het wiel ontstaan er spectaculaire show elementen. De artiest treedt op met meeslepende muziek om de mensen in een goede sfeer te brengen. Uit te breiden met ingebouwde LED effecten die geprogrammeerd zijn op de muziek. Deze act is geschikt voor: Bedrijfsevenementen, Productlanceringen, Sportgalas, Beursen, Cruiseboat, Festivals, Bruiloft, Uitvaart en meer! - U kunt deze act boeken als solo of duo act. - De act duurt circa 8 minuten - Er is een podium of catwalk nodig van minimaal 4x4 meter voor de Solo Act - Er is een podium of catwalk nodig van minimaal 6x5 meter voor de Duo Act - Solo act: €700 - Duo act: €1100 - LED uitbreiding +€100 Naast de Cyrwheel act hebben deze 2 artiesten nog veel meer acts in hun repertoire. German Wheel, Aerial Silks, Aerial Hoop, Partner Acrobatiek, Paaldans, Lollipop en meer! Al deze acts zijn te vinden bij Total Bookings! Indien er meerdere acts worden geboekt voor hetzelfde evenement krijgt u een mooie korting.
Shows:
 • Cyr Wheel (LED)Vanaf700

Videos
Foto's
 • Blocks!
  Blocks!

  Vanaf1625 Acrobaten

 • Tango: Amor I Passion
  Tango: Amor I Passion

  Vanaf575 Acrobaten

  Klassiek
 • Duo Viola
  Duo Viola

  Vanaf3500 Acrobaten

Cyr Wheel (LED) boeken doe je zelf!

Acrobaten zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Acrobaten direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Cyr Wheel (LED) beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Acrobaten boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Cyr Wheel (LED) liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Cyr Wheel (LED) wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Cyr Wheel (LED) boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.