Search icon

Dames van de Bouw

Dames van de Bouw

Acts - clinics and shows
Nederlands
Beschikbaarheid opvragen

Heeft iedereen het wel naar zijn zin rond de bouwlocatie? De Dames van de Bouw komen dit checken en zorgen er altijd voor dat iedereen het naar zijn zin heeft op de bouwlocatie.
Voor de innerlijke opknapwerkzaamheden!
Betrokken, hartelijk en zorgzaam. Kordaat en vrolijk. De Dames van de Bouw komen graag langs om te checken of iedereen het wel naar zijn zin heeft op en rond de bouwlocatie. Dreigt er geen instortingsgevaar? Kunt u elkaar nog goed verstaan? Wordt er wel genoeg gezongen? Hun gereedschapskist zit vol met cadeautjes voor de kleine innerlijke opknapwerkzaamheden. Een goed fundament bouw je tenslotte toch met liefde en aandacht!
De Dames van de Bouw zijn bijzonder geschikt…
 • bij de start van de bouw of de opening van een nieuwbouw
 • tijdens het bouwproces om mensen betrokken te houden
 • ter verzachting van de bouwoverlast (kleine geschenkjes uitdelen of toezingen)
 • op bouwbeurzen om aandacht te besteden aan de innerlijke opknapwerkzaamheden en bouwzorgen

Bouwhandeling

Compleet uitgerust met gereedschapskist, checklist en rode loper verschijnen de Dames van de Bouw op de bouwplaats. Een veilige ontvangst, een ode of lied en een allerlaatste check. En veiligheid voorop bij het doorknippen van het lint natuurlijk! De Dames van de Bouw een zorgzaam en hartelijk duo!
Shows
Dames van de Bouw
Dames van de Bouw

Vanaf850


 • Jibanyan van Yo-kai Watch
  Jibanyan van Yo-kai Watch

  Vanaf695 Animatie acts

 • Ducktape Urban Dance Crew
  Ducktape Urban Dance Crew

  Op aanvraag Dansshows

  HipHop
 • Rock & Roll
  Rock & Roll

  Vanaf800 Dansshows

  Rock & RollSixties / 60`s
Dames van de Bouw boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Dames van de Bouw online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Dames van de Bouw net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Acts - clinics and shows boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Acts - clinics and shows direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Dames van de Bouw beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Acts - clinics and shows boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Dames van de Bouw liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Dames van de Bouw wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Dames van de Bouw boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Acts - clinics and shows meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.