Search icon

DJ's
Beschikbaarheid opvragen

Het was ergens rond 10 maart 1993.. In het dorp Pesse (Die van die boot ja, Wikipedia ’t u dat maar..) Danny Blom werd geboren. Daar kon hij ook niks aan doen, net als zoveel dingen in zijn leven. Hij kreeg op z’n 5e een smurfenhouse cd, Daar ging het mis. Hij draaide die cd van ’s morgens 8 tot ’ middags 5 uur. Een soort kantoorbaan zeg maar. Maar dan anders. Toen werd ‘ie 9. Hij besloot maar een studio te bouwen op z’n kamer, tot groot ongenoegen van de buren en ouders dus besloot hij 5 jaar later zich maar op te geven om mee te doen aan een quiz op de lokale omroep, in de hoop langs te mogen komen om de te winnen prijs op te halen. En dat mocht, hij raakte aan de praat en een paar weken later zat Danny in de studio de techniek te doen voor het sportprogramma. Een jaar later kreeg Danny zijn eigen programma ‘Danny’s Wilde Weekendshow’. Hij heeft zelfs een heuze fanclub, met 1 lid. Zanger Rinus, Dat geeft ook een beetje het niveau van het programma aan. in 2009 ging er een mailtje naar de 3FM DJ School, Danny kreeg een mailtje terug waarin hij mocht langskomen voor een kennismakingsgesprek! Holy fuck. Naar ‘t echte 3FM. Daar zat ‘ie, 30 december 2009. Alsof ‘t gister was, geen enkel tankstation heeft ‘ie overgeslagen, en dat was niet om lekkere broodjes te eten ;-). Nu wordt Danny nogsteeds gecoached door 3FM. Zeg je feest, dan zeg je Danny. Dat heeft ie al meerdere malen bewezen in diverse (feest)café’s en feesttenten. We kunnen wel stellen, Feest met een hele dike vette hoofdletter F. Fissa, Festival, Fest, snapt u? Nu kan het natuurlijk zo zijn dat je Danny nog nooit hebt zien draaien, maar ook daar kunnen we snel verandering in brengen. Nog niet overtuigd? We zouden zeggen. Boek ‘m gewoon, je gaat er zeker geen spijt van krijgen. Waar Danny is, is Feest. (zie je wel, Feest is écht met een hoofdletter) Ohja, alles is in Danny’s vorm geschreven. Maar hij schreef het allemaal zelf, de ‘hij’ vorm is gewoon, omdat dat cool lijkt. Net als bij een biografie van een succesvolle BN’er. Danny is iedere werkdag te horen tussen 16:00 - 19:00 uur op Simone FM met de middagshow. En iedere woensdagavond tussen 21:00 -23:00 uur op XM – The Talent Station!
Shows
Danny Blom
Danny Blom

Prijs op aanvraag

Genres
AllroundFeestTop 40

 • Tjitse Leemhuis
  Tjitse Leemhuis

  Op aanvraag Radio DJ's

  AllroundDance
 • Kevin Smit
  Kevin Smit

  Vanaf795 Radio DJ's

  CeremonieLevenslied / volks
 • Giel Beelen
  Giel Beelen

  Vanaf2995 Radio DJ's

  Nineties / 90`sZeroes / oo`s
Danny Blom boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Danny Blom online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Danny Blom net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Radio DJ's boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Radio DJ's direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Danny Blom beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Radio DJ's boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Danny Blom liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Danny Blom wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Danny Blom boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Radio DJ's meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.