Search icon

Danny Lukassen

Danny Lukassen

Artiesten
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Zanger Danny Lukassen ziet op 5 mei 1971 te Amsterdam het levenslicht. Al snel is duidelijk dat Danny een grote liefde heeft voor het artiestenvak. Al vroeg stond hij net als menig Amsterdams jochie mee te zingen met één van zijn grote voorbeelden André Hazes. En wat vroeger een droom leek werd werkelijkheid. Na een hit te hebben gescoord met ‘Ajax is Kampioen’ ontwikkelt Danny zich verder als zanger/ entertainer met een breed repertoire. Laat u overweldigen met een fantastische live-act waar u en uw opdrachtgever(s) nog lang over zullen na praten. Danny Lukassen is een topzanger/ entertainer, die het publiek geeft wat ze willen: Een heerlijke avond vol herkenbare en lekkere muziek!
Shows
Danny Lukassen
Danny Lukassen

Vanaf895

Genres
FeestLevenslied / volksPop

Videos
 • Thijs Pot
  Thijs Pot

  Op aanvraag Zangers

  FeestPop
 • Henk Bernard
  Henk Bernard

  Vanaf1695 Zangers

  FeestFout
 • Accordeonist - zanger Jaap
  Accordeonist - zanger Jaap

  Op aanvraag Zangers

  AllroundTop 40
Danny Lukassen boeken doe je zelf!
Zangers boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Zangers direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Danny Lukassen beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Zangers boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Danny Lukassen liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Danny Lukassen wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Danny Lukassen boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Zangers meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.