Search icon

Dante Thomas

Dante Thomas

Artiesten
Engels
Boeken op aanvraag

Aanvragen
De Amerikaanse Dante Thomas scoorde wereldwijd een dikke hit met “Miss California” van USA tot in de verre uithoeken van Rusland en Japan stond het nummer in de hitlijsten. Dante Thomas (geboren in Salt Lake City, Utah, 1978) is een Amerikaanse R & B-zanger en muzikant. Hij werd ontdekt door de producenten van the Fugees, zoals Lauryn Hill en Pras Michel. Zijn debuutalbum “Fly” bevatte zijn definitieve internationale doorbraak “Miss California”. Deze plaat was een tophit in Denemarken, Duitsland, Oostenrijk, België, Frankrijk, Nederland, Noorwegen, Australië en Nieuw-Zeeland. De single behaalde een 25e plaats in de UK Singles Chart en een hoge notering in de Amerikaanse Billboard Hot 100. Dante heeft onlangs zijn album “Hardcore on video”uitgebracht en heeft een wederom een internationale hit te pakken: “Feeling So Blue” met Michael Mind Project. De nieuwste single “Caught In The Middle” is inmiddels uit en loopt overal in Europa de charts binnen en is beschikbaar op I-tunes.
Shows
Dante Thomas
Dante Thomas

Prijs op aanvraag

Genres
RnB

Videos
 • Jacques Herb
  Jacques Herb

  Op aanvraag Zangers

  AllroundFeest
 • Barry White Imitator
  Barry White Imitator

  Op aanvraag Zangers

  InstrumentaalRock
 • Lee Towers
  Lee Towers

  Op aanvraag Zangers

  AllroundFeest
Dante Thomas boeken doe je zelf!
Zangers boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Zangers direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Dante Thomas beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Zangers boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Dante Thomas liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Dante Thomas wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Dante Thomas boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Zangers meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.