Search icon

Dave and Jono

Dave and Jono

Bands
Engels
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Dave en Jono zijn al meer dan 30 jaar 2/3 van de band ‘ Fragment’. Nu willen ze een nieuwe uitdaging aangaan als twee helften van het nieuwe duo Dave And Jono. Dave Marrinner, Jono Fosh en Tim Alexander begonnen Fragment op de middelbare school in Essex in Engeland. Sindsdien hebben ze op praktisch elkpodium in Nederland gestaan. Ook speelden ze 2x Ahoyin Rotterdam (1991 en 1995), Paradiso, 013 en honderden festivals. Ze waren ook in 2002 en 2003 de radio 3FM huisband. Al 10 jaar zijn ze vaste attractie op het Zwarte Cross festival, waar ze sinds 2006 elk jaar het festival mogen afsluiten in de megatent. In totaal hebben ze samen meer dan 4000 concerten gespeeld. Een optreden van “DaveAndJono” kan in principe alle kanten op, zolang het resultaat “entertaining” is. Wat er ook gebeurt, ze zullen veel liedjes brengen die ze zelf mooi vinden en op verzoekjes van het publiek ingaan. Volgens Dave is het ook hun missie om mensen tijdens hun optredens te raken en aan het huilen te krijgen. “We’ve also made it a part of our mission statement to make people cry at our gigs, although we can’t be 100 % sure whether this will be for the right or wrong reasons”.
Shows
Dave and Jono
Dave and Jono

Prijs op aanvraag

Genres
AllroundTop 40

 • TGIM
  TGIM

  Vanaf3975 Coverbands

  AllroundEighties / 80´s
 • MOR Old skool Rock
  MOR Old skool Rock

  Vanaf500 Coverbands

  Rock
 • Feeling
  Feeling

  Op aanvraag Coverbands

  AllroundTop 40
Dave and Jono boeken doe je zelf!
Coverbands boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Coverbands direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Dave and Jono beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Coverbands boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Dave and Jono liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Dave and Jono wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Dave and Jono boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Coverbands meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.