Search icon

Bands
Engels
Nederlands
Beschikbaarheid opvragen

De band Dazz XL is een allround band met alleen maar ervaren muzikanten uit de beste coverbands van Nederland. Energiek Hip en strak, een band met stijl en klasse, DAZZ XL beschikt over ruime ervaring binnen de wereld van professioneel entertainment. De bandleden hebben grote projecten achter hun naam staan en hebben gerenommeerde artiesten begeleid. Zij spelen voor al uw soort van feesten, partijen, bruiloften, personeelsfeesten, feesttenten & shows. Dazz XL: zet de zaal op zijn kop, of kan juist op de achtergrond fungeren. In overleg is alles mogelijk. Beleef een Spectaculaire show van DAZZ XL De band Dazz XL bestaat uit 6 personen waarvan 1 zanger en 1 zangeres. En 4 Muzikanten. Evt te boeken met uitbreiding 2 of 3 blazers en 1 extra zangeres dit voor een kleine meer prijs. Met een uitgekiend repertoire zijn zij voor elk feest inzetbaar. De nieuwste hits uit de top 40 worden elke maand bijgehouden, maar ook oudere nummers uit de jaren ‘70/’80/’90 zullen op uw feest zeker gespeeld kunnen worden. Ook de gezellige feest nummers die uw avond tot een succes maken, en zullen zeker niet overgeslagen worden. De band speelt naast hun normale sets ook thema sets zoals bijvoorbeeld: Back to the 80-ties e.d. Verzoeken kunt u van te voren door geven. Wij proberen altijd aan uw muziekwensen te voldoen, mits tijdig aangevraagd. Uitgerust met een kleine of grote PA & licht installatie kan de band Dazz XL vrijwel alle zalen aan. Het volume wordt in overleg met de klant bepaald. Speelsets duren meestal 3 tot 4 x 45 minuten, maar u kunt ook kiezen voor een show van een 1 uur en 30 minuten. De muzikanten hebben met veel bekende artiesten gewerkt & begeleid zoals o.a. Waylon – Lee Towers – Elize – Rob Crosby (USA, liedjesschrijver van o.a. Ilse de lange), Albert West, Rene Shuman , Maud (van Idols 2)Jim , Hint , Rob de Nijs Ilse de Lange en bijvoorbeeld Bløf. Dazz treed ook op in trio/Duo en band vorm. Of de band nu moet knallen – op de achtergrond of gewoon als D.a.n.ce band, Dazz XL kan het allemaal aan. Met Dazz haalt u absoluut een top band in huis.
Shows
Dazz XL
Dazz XL

Vanaf2000

Genres
AllroundEighties / 80´sNineties / 90`sSeventies / 70`sTop 40

 • Toppop Roadshow
  Toppop Roadshow

  Op aanvraag Allround

  Eighties / 80´sInteractief / Op verzoek
 • Papa di Grazzi
  Papa di Grazzi

  Op aanvraag Allround

  Allround
 • Luckyfella
  Luckyfella

  Op aanvraag Allround

  AllroundCeremonie
Dazz XL boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Dazz XL online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Dazz XL net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Allround boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Allround direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Dazz XL beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Allround boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Dazz XL liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Dazz XL wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Dazz XL boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Allround meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.