Search icon

De B11 DJ show!

De B11 DJ show!

Drive-in shows
Engels
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
B11 = BELEVEN! Gewapend met een top Allround DJ, de nieuwste licht- en geluidsapparatuur en onze unieke desing LED DJ booth zijn we klaar om van iedere locatie een discotheek te maken! Onze DJ show behoort tot één van de top DJ shows van Nederland. Met een DJ die tenminste 5 jaar en 200 evenementen aan ervaring heeft, state-of-the-art lichtapparatuur, sprankelend geluid en een eyecatcher van een LED DJ Booth weet je het zeker: dit wordt een knalfeest! Ook te combineren met live artiest, saxofonist, violist, percussionist of zangeres! - Wij werken internationaal - Één van de meest geboekte DJ shows van Nederland - Reserve-DJ garantie - Altijd een feest! - Uitbreiding met LED-dansvloer, licht en special FX mogelijk. Vraag hier naar!
Shows:
 • De B11 DJ show!Vanaf800
Genres
Allround

 • Random
  Random

  Vanaf2495 Allround

  AllroundDance Classics
 • Die Lustigen Moeflons Musikanten
  Die Lustigen Moeflons Musikanten

  Vanaf2395 Allround

  Apres-skiFeest
 • The Wetnecks
  The Wetnecks

  Vanaf3475 Allround

  CountryDance

De B11 DJ show! boeken doe je zelf!

Allround zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Allround direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is De B11 DJ show! beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Allround boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat De B11 DJ show! liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van De B11 DJ show! wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je De B11 DJ show! boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.