Search icon

De Ballerina

De Ballerina

Acts - clinics and shows
Engels
Nederlands
Beschikbaarheid opvragen

Een rustige maar ademlovende verschijning komt op als u de Ballerina boekt. Met een uitzonderlijk talent laat zij hele zalen versteld staan.
Prachtig, verrassend en een zeer stijlvolle show!
Tijdens uw feest of diner speelt een harpiste prachtige feelgood muziek. De harpiste kan als ‘Blue Harp’ op stelten worden ingezet of als klassieke harpiste met mooie lange jurk en geheel in stijl. Plotseling wordt de harp onderbroken door een ‘rustige beat’ en vanuit het niets verschijnt een piccolo op stelten met een ballerina als marionet aan touwtjes als verrassend intermezzo ten tonele. De marionet kan door het het publiek of tussen de tafels door worden binnengelopen, een prachtig moment waar de gasten met verbazing naar zullen kijken. Dan plaatst de piccolo de ballerina op haar vaste plek (podium) , knipt de touwtjes door, zet de handjes goed, en laat haar als living statue staan en verdwijnt terwijl de harpiste weer begint te spelen. Na een aantal minuten komt ze als het ware tot leven op de mooie muziek, met als gevolg een prachtige innemende klassieke dans. Een fantastische interactie met de harpiste én het publiek. Als haar dans klaar is, verstijft de ballerina weer tot marionet en komt de piccolo haar weer ophalen en neemt haar weer mee.
Shows
De Ballerina
De Ballerina

Vanaf1925


Videos
 • Verhalen uit Murmla
  Verhalen uit Murmla

  Vanaf425 Theateracts

 • Balance Bar Acrobatiek
  Balance Bar Acrobatiek

  Vanaf750 Theateracts

 • De Verrukkelijke Vuilnismannen
  De Verrukkelijke Vuilnismannen

  Op aanvraag Theateracts

De Ballerina boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct De Ballerina online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van De Ballerina net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Theateracts boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Theateracts direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is De Ballerina beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Theateracts boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat De Ballerina liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van De Ballerina wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je De Ballerina boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Theateracts meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.