Search icon

De Ballerina

De Ballerina

Acts, clinics & shows
Engels
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Een rustige maar ademlovende verschijning komt op als u de Ballerina boekt. Met een uitzonderlijk talent laat zij hele zalen versteld staan.
Prachtig, verrassend en een zeer stijlvolle show!
Tijdens uw feest of diner speelt een harpiste prachtige feelgood muziek. De harpiste kan als ‘Blue Harp’ op stelten worden ingezet of als klassieke harpiste met mooie lange jurk en geheel in stijl. Plotseling wordt de harp onderbroken door een ‘rustige beat’ en vanuit het niets verschijnt een piccolo op stelten met een ballerina als marionet aan touwtjes als verrassend intermezzo ten tonele. De marionet kan door het het publiek of tussen de tafels door worden binnengelopen, een prachtig moment waar de gasten met verbazing naar zullen kijken. Dan plaatst de piccolo de ballerina op haar vaste plek (podium) , knipt de touwtjes door, zet de handjes goed, en laat haar als living statue staan en verdwijnt terwijl de harpiste weer begint te spelen. Na een aantal minuten komt ze als het ware tot leven op de mooie muziek, met als gevolg een prachtige innemende klassieke dans. Een fantastische interactie met de harpiste én het publiek. Als haar dans klaar is, verstijft de ballerina weer tot marionet en komt de piccolo haar weer ophalen en neemt haar weer mee.
Shows:
 • De BallerinaVanaf1925

Videos
 • Mr. Image Theatre
  Mr. Image Theatre

  Vanaf1250 Theateracts

 • Irene van der Aart
  Irene van der Aart

  Vanaf500 Theateracts

  BluesJazz
 • Mamma Belle
  Mamma Belle

  Vanaf850 Theateracts

De Ballerina boeken doe je zelf!

Theateracts zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Theateracts direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is De Ballerina beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Theateracts boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat De Ballerina liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van De Ballerina wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je De Ballerina boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.