Search icon

De Balloon Saloon

De Balloon Saloon

Kindervermaak
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
De “Balloon Saloon” is een ballonartiesten-act met geluidseffecten goocheltrucs en gevarieerde muziek. deze act met een jaren ’30 vintage karakter brengt sfeer voor jong en oud. De Ballonartiesten achter de saloon knopen razendsnel prachtige ballonfiguren. Met behulp van geluidseffecten creëren ze de illusie dat deze dierfiguren kunnen blaffen, miauwen, knorren, loeien, brullen etc. Ze goochelen bakken snoep te voorschijn. En op verzoek draaien de gentlemen liedjes die iedereen mee kan zingen. Het kan ook opeens gaan sneeuwen of er raast een ware zeepbellenstorm voorbij! De “Balloon Saloon”wordt verzorgd door twee ballonkunstenaars, en is zowel binnen of buiten geschikt. o.a. op braderieën, markten, stadsfeesten, kinderparty’s, pretparken. De acts is opgedeeld in 4 sets van 45 minuten.
Shows:
 • De Balloon SaloonVanaf925

Videos
 • Paashaas met ballonnen
  Paashaas met ballonnen

  Vanaf200 Ballonartiesten

 • Pio de Ballonartiest
  Pio de Ballonartiest

  Vanaf320 Ballonartiesten

 • De Magic-fun mobiel
  De Magic-fun mobiel

  Vanaf595 Ballonartiesten

De Balloon Saloon boeken doe je zelf!

Ballonartiesten zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Ballonartiesten direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is De Balloon Saloon beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Ballonartiesten boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat De Balloon Saloon liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van De Balloon Saloon wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je De Balloon Saloon boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.