Search icon

De Baronessen

De Baronessen

Acts - clinics and shows
Nederlands
Beschikbaarheid opvragen

“De Baronessen” is een bekende en alom gewaardeerde act met uitstraling en allure. Deze dames ontvangen uw gasten, vormen de rode draad, zingen, dansen en presenteren. De Baronessen zijn op ieder evenement in vele verschijningsvormen inzetbaar. Zij openen uw evenement met een op maat gemaakt en persoonlijk lied, laten uw gasten smullen van hun soesjesbar en zijn avondvullend aanwezig met diverse zangsets. Van achtergrond lounge tot swingende disco, eventueel afgewisseld met hun eigen vermakelijke DJ is het altijd aangenaam.
Welke robe u ook kiest, de Baronessen zijn altijd visueel indrukwekkend.
Gaat u voor Klassiek, Kristal, Briljant, Bollywood, Royal Dutch of Business Class, ze laten met hun professionele instelling en uitdagende werkwijze een onvergetelijk indruk achter. Door jarenlange ervaring en gedreven enthousiasme vormen deze dames een zeer stijlvol theatergezelschap. Zowel verbaal, vocaal als theatraal maken zij uw speciale gelegenheid tot een onvergetelijke herinnering. De Baronessen komen graag uw evenement verrijken, zie hier hun specialiteiten: – theatraal ontvangst, gastenboek en placering – driestemmig gezongen aankondigingen – presentatie op bedrijfsrecepties – dagvoorzitterschap bij congressen – avondvullend programma met zang tijdens een sitting diner of andere evenementen – lied op maat voor een speciale gelegenheid (jubileum, opening, afscheid) – mobiele productpresentaties en bedrijfsimago-activiteiten op beurzen – feestversierders en gangmakers – vocale en verbale ondersteuning van de gastronomie en etiquette leer – ludieke animaties: de vip-behandeling, toosttafel, diner privé, soesjesbar, liederentafel, wenskaartenkabinet, balletje-balletje, kalefaterkabinet etc. – workshops en teambuilding: spiegelportret schilderen, etiquetteles van houding en gedrag, barok en hofdans, koor en canonzang
Shows
De Baronessen
De Baronessen

Vanaf1950


 • Klokken act
  Klokken act

  Vanaf1095 Ontvangstacts

 • De Lakeien
  De Lakeien

  Vanaf550 Ontvangstacts

 • Madeliefjes
  Madeliefjes

  Vanaf1100 Ontvangstacts

De Baronessen boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct De Baronessen online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van De Baronessen net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Ontvangstacts boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Ontvangstacts direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is De Baronessen beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Ontvangstacts boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat De Baronessen liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van De Baronessen wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je De Baronessen boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Ontvangstacts meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.