Search icon

De Bedrijfsgoochelaar

De Bedrijfsgoochelaar

Acts - clinics and shows
Nederlands
Engels
Beschikbaarheid opvragen

Bedrijfsartsen, bedrijfsauto's en bedrijfscoaches bestonden al, maar vanaf nu is er ook de bedrijfsgoochelaar! Janse ('is-zijn-voornaam') Heijn is fulltime professioneel goochelaar en biedt vingervlug vermaak in het bedrijfsleven. Of het nu gaat om tafelgoochelen, podium-acts of energizers: al Janse's acts zijn toegespitst op een zakelijke doelgroep. Met zijn intelligente humor, representatieve uitstraling en ijzersterke illusies is hij de juiste man om jouw teamuitje, bedrijfsfeest of event van een magisch tintje te voorzien! Janse is al sinds zijn jeugd gepassioneerd bezig met het beoefenen van de goochelkunst. Zelfs na het behalen van twee masterdiploma's aan de Wageningen Universiteit was hij niet van het goochelen af te krijgen en besloot hij van zijn hobby zijn beroep te maken. Inmiddels heeft Janse als vak-artiest een uitstekende staat van dienst. Hij heeft optredens verzorgd in meer dan 15 landen en heeft zijn trucs vertoont bij meer dan 800 bedrijven: van lokale ondernemingen tot multinationals. Daarnaast haalde hij drie keer het podium bij de Nederlandse Kampioenschappen voor de goochelkunst en is hij voorzitter van de Magische Kring Centraal Nederland. Al Janse's acts zijn interactief, spraakmakend en heerlijk flexibel. Janse ontwikkelt veel illusies zelf en de kans is groot dat u gasten dingen zien en ervaren die ze nog nooit eerder hebben meegemaakt. Of het nu gaat om het lezen van gedachten, valsspelen met poker of het laten verdwijnen van trouwringen; Janse doet het allemaal en zorgt gegarandeerd voor gesprekstof bij de bar of bij de koffieautomaat. Boek hem nu! “Een vrolijke presentatie door een enthousiaste vertoner en een goede interactie met het publiek.” Juryrapport NK Goochelen 2019
Shows
Energizer
Energizer

Vanaf475

Tafelgoochelen
Tafelgoochelen

Vanaf550

Centrale Act
Centrale Act

Vanaf750


Foto's
 • Dennis Oosterwold
  Dennis Oosterwold

  Op aanvraag Illusionisten

 • Magic Nape
  Magic Nape

  Vanaf299 Illusionisten

 • Goochelshow Paul
  Goochelshow Paul

  Op aanvraag Illusionisten

De Bedrijfsgoochelaar boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct De Bedrijfsgoochelaar online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van De Bedrijfsgoochelaar net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Illusionisten boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Illusionisten direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is De Bedrijfsgoochelaar beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Illusionisten boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat De Bedrijfsgoochelaar liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van De Bedrijfsgoochelaar wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je De Bedrijfsgoochelaar boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Illusionisten meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.