Search icon

De Bruiloftband

De Bruiloftband

Bands
Engels
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
De bruiloftband van Groningen zorgt voor een onvergetelijk feest. Deze band met maar liefst twee zangeressen maakt jullie bruiloft helemaal compleet! De band is allround. Ze spelen vier sets. De eerste is om rustig om te kunnen schakelen naar het feestgedeelte van de avond. De drie sets daarna zorgen ervoor dat voetjes van de vloer gaan. Er komen allerlei nummers voorbij, Nederlandstalig, dance-classics, top 40 en nog veel meer. Van tevoren neemt de bandleider contact met jullie op om van jullie te horen hoe het feest moet gaan verlopen. Dat ene nummer dat herinnert aan jullie eerste ontmoeting of een nummer dat echt bij jullie past mag natuurlijk niet ontbreken op de mooiste dag van je leven. Daarom repeteert de band zodat ze voor jullie dat verzoeknummer als openingsnummer kunnen spelen. Heeft jullie feest een thema? Dan past de band zich aan het thema aan. Ook dit neemt de bandleider persoonlijk met je door. De bruiloftband heeft een geluidsetje tot 150 personen. Verwacht je nog veel meer mensen? Dan kan het setje uitgebreid worden. Feest buiten Groningen? Informeer naar de reiskosten.
Shows
De Bruiloftband
De Bruiloftband

Vanaf1540

Genres
AllroundDance ClassicsFeestLevenslied / volksTop 40

 • Steam
  Steam

  Op aanvraag Coverbands

  Allround
 • Two for You
  Two for You

  Vanaf975 Coverbands

  AllroundDance Classics
 • Hudson Five
  Hudson Five

  Vanaf3975 Coverbands

  RockTop 40
De Bruiloftband boeken doe je zelf!
Coverbands boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Coverbands direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is De Bruiloftband beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Coverbands boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat De Bruiloftband liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van De Bruiloftband wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je De Bruiloftband boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Coverbands meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.