Search icon

De Discopolitie

De Discopolitie

Drive-in shows
Nederlands
Engels
Covers
Boeken op aanvraag

Aanvragen
60's, 70's, 80's, 90's, 00's, 30+, 40+, 50+, 60+, bruiloft, tuinfeest, bedrijfsfeest, disco. De Discopolitie doet het allemaal en voor ieder budget.
Shows:
 • Drive-inn show Vanaf400
Genres
AchtergrondmuziekAllroundApres-skiDance ClassicsDiscoEighties / 80´sFeestFifties / 50`sFoutFunkHouseInteractief / Op verzoekNineties / 90`sNu-discoPopReggaeRnBRock & RollSalsaSeventies / 70`sSixties / 60`sSkaSoulTop 40Zeroes / oo`sBluesCarnavalCeremonieCountryDanceJazzKerstLatinLevenslied / volksOktoberfestSinterklaas

Foto's
 • Die jongens van Willems
  Die jongens van Willems

  Vanaf795 Allround

  AllroundBlues
 • JetSet
  JetSet

  Op aanvraag Allround

  AllroundEighties / 80´s
 • Royal Beat
  Royal Beat

  Vanaf4495 Allround

  AllroundDance

De Discopolitie boeken doe je zelf!

Allround zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Allround direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is De Discopolitie beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Allround boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat De Discopolitie liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van De Discopolitie wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je De Discopolitie boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.