Search icon

De Echte Kerstman

De Echte Kerstman

Acts - clinics and shows
Nederlands
Beschikbaarheid opvragen

Het einde van het jaar nadert. Kerstmis staat voor de deur. Kortom, de gezelligste tijd van het jaar is aangebroken. Maak uw kerstfeest compleet en boek dé enige echte Kerstman. De echte Kerstman is zeer breed inzetbaar voor onder meer shoots, televisieproducties, commercials, evenementen, shows, meet & greets en bedrijfsfeesten. Maar denk ook eens aan de talloze mogelijkheden in winkelcentra, warenhuizen, restaurants, scholen, beurzen en kerstmarkten.

De vele mogelijkheden

Zoals u ziet is de outfit van dé echte Kerstman tot in de puntjes verzorgd. Elk detail is een lust voor het oog. Bij dé echte Kerstman staat perfectie hoog in het vaandel. Achter het prachtig verzorgde haarwerk schuilt een professioneel beroepsacteur die geheel in Amerikaanse look ten tonele verschijnt. Uw gasten zullen verwonderd zeggen; “Dit is DE echte!”

Fotoshoots, media en televisieproducties

Niets is mooier dan wanneer uw producten of diensten tijdens de feestdagen aangeprezen worden door dé echte Kerstman. Of hij er nou mee speelt, over praat, ernaar wijst of presenteert, u heeft gegarandeerd een eyecather! Uitermate geschikt voor tijdschriften, reclamefolders, etalagemateriaal, tv-programma’s en commercials.

Evenementen, shows, meet & greets en kerstborrels

Wanneer u een kerstevent organiseert mag en kan dé enige echte Kerstman niet ontbreken. Of het nou op het podium is, tussen de mensen of op de slee om met bezoekers op de foto te gaan, alles is mogelijk. Hoe leuk is het wanneer de echte Kerstman de kerstpakketten persoonlijk uitdeelt op de werkplekken en aanwezig is tijdens uw gezellige kerstborrel!

Winkelcentra, warenhuizen, restaurants en kerstmarkten

Tijdens de gezelligste periode van het jaar, is uw winkel, winkelcentrum, horecagelegenheid of kerstmarkt, versiert met vele glinsterende kerstballen en lichtjes en klinkt er overal kerstmuziek. Laat uw bezoekers oog in oog staan met dé enige echte. Even de hand schudden of samen op de foto, dé echte Kerstman maakt uw ultieme kerstdromen waar!
Shows
De Echte Kerstman
De Echte Kerstman

Vanaf650


Video’s
 • Greenscreen Fotoactie
  Greenscreen Fotoactie

  Op aanvraag Kerstacts

 • Hollandse avond - Dinershow
  Hollandse avond - Dinershow

  Vanaf2950 Dinnershows

 • Gerard Joling imitator
  Gerard Joling imitator

  Vanaf995 Imitators

  FeestLevenslied / volks
De Echte Kerstman boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct De Echte Kerstman online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van De Echte Kerstman net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Kerstacts boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Kerstacts direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is De Echte Kerstman beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Kerstacts boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat De Echte Kerstman liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van De Echte Kerstman wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je De Echte Kerstman boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Kerstacts meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.