Search icon

De Echte Kerstman Nicolas

De Echte Kerstman Nicolas

Acts, clinics & shows
Nederlands
Engels
Covers
Eigen nummers
Boeken op aanvraag

Aanvragen

Als Nederlands beste kerstman, zal de echte kerstman zeker een hoogtepunt zijn waar mensen nog jaren over zullen praten.
De missie van de kerstman is het creëren van onvergetelijke kerstbeleving.

De echte Kerstman met de Santa Singers. Wat de kerstgelegenheid ook is, iedereen staat verbaast over deze ongelooflijke vriendelijke kerstman die graag uw gasten wil ontmoeten en begroeten.

De echte kerstman is niet alleen een fantastische kerstman, maar ook een ervaren spreekstalmeester, wiens humor, warmte en charme iedereen – zowel bij kinderen als volwassenen – een glimlach zullen schenken.

Vaak vertrouwen en bouwen bedrijven op het imago van de Kerstman om hun product te promoten (denk aan die Coca-Cola-advertenties). Hier wordt een hoge kwaliteit kerstman verwacht. De echte kerstman levert deze kwaliteit.

Shows:
 • De Echte kerstman meet en GreetVanaf995
 • Nicolas de KerstmanVanaf1295

 • Raoul Wijsma
  Raoul Wijsma

  Vanaf575 Kerstacts

  Kerst
 • De Kerstpiano’s
  De Kerstpiano’s

  Vanaf1650 Kerstacts

 • Kerstman en Elf
  Kerstman en Elf

  Vanaf750 Kerstacts

De Echte Kerstman Nicolas boeken doe je zelf!

Kerstacts zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Kerstacts direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is De Echte Kerstman Nicolas beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Kerstacts boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat De Echte Kerstman Nicolas liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van De Echte Kerstman Nicolas wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je De Echte Kerstman Nicolas boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.