Search icon

De Galopperende Kerstman

De Galopperende Kerstman

Kindervermaak
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Rijdt kris kras door het land, Maar hij komt niet alleen; zijn magische paard, “Passe Partout”, schattig en bijzonder slim, is al bij hem sinds duizenden jaren. De Galopperende Kerstman

Ooit een paard op Jingle Bells zien tapdansen?

De Kerstman wordt begeleid en aangekondigd door zijn knecht, Ruprecht. En natuurlijk is er ook nog een grote zak met verrassingen… Oh, AAAH !
Shows
De Galopperende Kerstman
De Galopperende Kerstman

Vanaf820


Videos
 • Charles Dickens Goochelaar
  Charles Dickens Goochelaar

  Vanaf570 Kerst

 • Ballonvouwer
  Ballonvouwer

  Vanaf550 Kerst

  Feest
 • Sint & Piet | Kindervoorstelling
  Sint & Piet | Kindervoorstelling

  Vanaf650 Kindershows

De Galopperende Kerstman boeken doe je zelf!
Kerst boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Kerst direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is De Galopperende Kerstman beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Kerst boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat De Galopperende Kerstman liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van De Galopperende Kerstman wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je De Galopperende Kerstman boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Kerst meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.