Search icon

De Gasten

De Gasten

Bands
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
De band de Gasten zorgt altijd voor goede muziek overal waar zij komen. Geef jouw feest, receptie of congres extra ritme door middel van de Gasten.

Welkom bij De Gasten!

Hans Jus D’Orange zingt samen met zijn Gasten nummers van o.a Frank Sinatra, Dean Martin e.v.a. In de beste traditie van de 1950’s en 1960’s. Perfect voor uw receptie, diner, evenement waar het allemaal net even wat stijlvoller moet. Verschillende mogelijkheden, Versterkt of onversterkt als duo of trio. Bezetting: Hans Jus d’ Orange, Zang & akoestische gitaar Marten Wallinga, Contrabas Erik Prudon, Gitaar Muziekstijl: All-round muziek Duur optreden: 3 x 30 min Aantal personen: 3 Geluidinstallatie: Akoestisch Lichtinstallatie: Niet van toepassing.
Shows
De Gasten
De Gasten

Vanaf725

Genres
Allround

Videos
 • Groove Society
  Groove Society

  Vanaf2495 Coverbands

  DanceEighties / 80´s
 • Duo Totaal
  Duo Totaal

  Vanaf795 Coverbands

  AllroundApres-ski
 • Step the Gap
  Step the Gap

  Vanaf2195 Coverbands

  DiscoFunk
De Gasten boeken doe je zelf!
Coverbands boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Coverbands direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is De Gasten beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Coverbands boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat De Gasten liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van De Gasten wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je De Gasten boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Coverbands meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.