Search icon

De Hollandse Leeuw

De Hollandse Leeuw

Bands
Engels
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
De Hollandse Leeuw brult vanaf nu door heel Nederland. Nederlandstalige muziek van toen en nu. Garantie voor een groot meezing-, spring- en dansfeest! Het goede doel, de Dijk, Rowwen Heze, Marco Borsato, Arne Jansen, Rob de Nijs… Alles komt voorbij! Bekijk de promo video van De Hollandse Leeuw. Informatie: - Het optreden duurt 3 x 45 minuten of 2 x 60 minuten. - Geluid: 250 man/inprik - Meerprijs geluid tot 1000 pers / aanvragen
Shows:
 • De Hollandse LeeuwVanaf1745
Genres
AllroundDance ClassicsEighties / 80´sLevenslied / volksNineties / 90`sPopRockTop 40

Videos
 • Duo Kleur
  Duo Kleur

  Vanaf400 Coverbands

  Pop
 • The Coffeecats
  The Coffeecats

  Op aanvraag Coverbands

  Allround
 • Vivelevink
  Vivelevink

  Op aanvraag Coverbands

  AllroundBlues

De Hollandse Leeuw boeken doe je zelf!

Coverbands zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Coverbands direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is De Hollandse Leeuw beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Coverbands boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat De Hollandse Leeuw liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van De Hollandse Leeuw wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je De Hollandse Leeuw boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.