Search icon

De IJskoninginnen

De IJskoninginnen

Acts - clinics and shows
Nederlands
Boeken op aanvraag

De prachtige ijswitte IJskoninginnen zijn bijna 3 meter hoog en de kostuums zijn in 2019 vernieuwd en geheel voorzien van ledverlichting. Ze kunnen op veel manieren worden ingezet; • Als verwelkoming van uw gasten (entree act) • Dansact op de dansvloer • Begeleiden van publiek van de ene naar de andere locatie • Uitdelen van flyers of iets anders? • Animatie tussen het publiek • Of anders bijna alles is mogelijk De derde IJskoningin kan ook met extra ‘voorpoot’ stelten worden ingezet (als een soort van ‘viervoeter’ op stelten). Het bijbehorende muzikale IJsprinsen duo heeft een breed repertoire aan kerstnummers en nummers in ‘wintersfeer’. Ook kunnen zij op verzoek diverse andere nummers in hun repertoire opnemen. De muzikanten zijn mobiel d.w.z. dat ze al spelende kunnen rondwandelen. De hoge witte Ijskoninginnen dansen achter de muzikanten aan. De muzikanten kunnen ook zonder Ijskoninginnen geboekt worden. Het vijftal (drie IJskoninginnen en twee muzikanten) is ook in andere combinaties (solo, duo, trio of viertal) te boeken. Voorbeelden van combinaties zijn: • 1x IJskoningin met 1x muzikant (accordeon) • 1x IJskoningin met 2x muzikanten (accordeon met fluit, Sax of viool) • 2x IJskoninginnen met 1 of 2 muzikant(en) • Het muzikale IJsprinsen duo Natuurlijk zijn de IJskoninginnen (solo, duo of trio) ook zonder muziek te boeken en alleen een duo Muziek is ook mogelijk. De winter act is verkrijgbaar in 3 x 30 minuten of 2 x 45 minuten binnen een dagdeel van 4 uur.
Shows
De IJskoninginnen
De IJskoninginnen

Prijs op aanvraag


 • Hanny Huisvrouw surprise show
  Hanny Huisvrouw surprise show

  Vanaf350 Theateracts

 • Olympische (stand)Beelden
  Olympische (stand)Beelden

  Vanaf575 Theateracts

 • Carnavalsvoorstelling
  Carnavalsvoorstelling

  Op aanvraag Theateracts

De IJskoninginnen boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct De IJskoninginnen online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van De IJskoninginnen net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Theateracts boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Theateracts direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is De IJskoninginnen beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Theateracts boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat De IJskoninginnen liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van De IJskoninginnen wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je De IJskoninginnen boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Theateracts meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.