Search icon

De IJskoninginnen

De IJskoninginnen

Acts - clinics and shows
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
De prachtige ijswitte IJskoninginnen zijn bijna 3 meter hoog en de kostuums zijn in 2019 vernieuwd en geheel voorzien van ledverlichting. Ze kunnen op veel manieren worden ingezet; • Als verwelkoming van uw gasten (entree act) • Dansact op de dansvloer • Begeleiden van publiek van de ene naar de andere locatie • Uitdelen van flyers of iets anders? • Animatie tussen het publiek • Of anders bijna alles is mogelijk De derde IJskoningin kan ook met extra ‘voorpoot’ stelten worden ingezet (als een soort van ‘viervoeter’ op stelten). Het bijbehorende muzikale IJsprinsen duo heeft een breed repertoire aan kerstnummers en nummers in ‘wintersfeer’. Ook kunnen zij op verzoek diverse andere nummers in hun repertoire opnemen. De muzikanten zijn mobiel d.w.z. dat ze al spelende kunnen rondwandelen. De hoge witte Ijskoninginnen dansen achter de muzikanten aan. De muzikanten kunnen ook zonder Ijskoninginnen geboekt worden. Het vijftal (drie IJskoninginnen en twee muzikanten) is ook in andere combinaties (solo, duo, trio of viertal) te boeken. Voorbeelden van combinaties zijn: • 1x IJskoningin met 1x muzikant (accordeon) • 1x IJskoningin met 2x muzikanten (accordeon met fluit, Sax of viool) • 2x IJskoninginnen met 1 of 2 muzikant(en) • Het muzikale IJsprinsen duo Natuurlijk zijn de IJskoninginnen (solo, duo of trio) ook zonder muziek te boeken en alleen een duo Muziek is ook mogelijk. De winter act is verkrijgbaar in 3 x 30 minuten of 2 x 45 minuten binnen een dagdeel van 4 uur.
Shows
De IJskoninginnen
De IJskoninginnen

Prijs op aanvraag


 • Penny For Your Thoughts
  Penny For Your Thoughts

  Vanaf500 Theateracts

 • Monsieur Bolle
  Monsieur Bolle

  Vanaf500 Theateracts

 • Rob en Emiel Magisch cabaret
  Rob en Emiel Magisch cabaret

  Op aanvraag Theateracts

De IJskoninginnen boeken doe je zelf!
Theateracts boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Theateracts direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is De IJskoninginnen beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Theateracts boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat De IJskoninginnen liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van De IJskoninginnen wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je De IJskoninginnen boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Theateracts meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.