Search icon

De Juf

De Juf

Bands
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
De nederpop-/rockband kent zijn oorsprong in 1996 en werd gestart vanuit popschool Rotterdam. Oprichter is zanger- saxofonist L?on Soeterboek. De band kende diverse bezettingen, maar vanaf 2005 speelt de professionele band in een vaste bezetting van conservatorium geschoolde muzikanten. De Juf is een band met rijke ervaring. Na meer dan 15 jaar heeft de band, met zowel covers als eigen werk, al meer dan 700 optredens op haar naam staan! Ze stonden in voorprogramma's van onder meer: De Dijk, Racoon, Skik, Blof, Jan Smit, de 3-j's, Gerard Joling, Alain Clark, Roel van Velzen, Bert Heerink en een tour met de Girls wanna have fun. Ook vele festivals werden aangedaan zoals: Spijkenisse festival, Paradie- Overschie, Parkpop Mechelen, Hooikoorts festival, Zomerpop, Ridderpop, Bernissepop, Vlietpop. Na twee albums, een single, videoclip, platenmaatschappij en impresariaat Blof verder, keerde De Juf in december 2011 weer terug naar haar oorsprong covers. Het spelen van coverliedjes staat weliswaar haaks op de zelfgemaakte liedjes, maar de band wilde weer ongecompliceerd feest maken. En dat kunnen ze als geen ander. Ze halen oude en nieuwe krakers van de jaren '60 tot heden uit de kast. Dit ontaardt in een feest der herkenning. Nummers van Boudewijn de Groot, Polle Eduard, Klein Orkest, Toontje Lager, Doemaar, maar ook Blof, Jurk, De Dijk, van Dik Hout en Borsato zullen in een rap tempo voorbij komen. Zeer energieke band, waarbij interactie met publiek centraal staat. Video is van een akoestisch optreden.
Shows:
 • De JufPrijs op aanvraag
Genres
PopRock

Videos
 • Brickhouse
  Brickhouse

  Vanaf3750 Coverbands

  DanceDisco
 • Face to Face
  Face to Face

  Vanaf1595 Coverbands

  AllroundDance Classics
 • The Given Horse
  The Given Horse

  Vanaf995 Coverbands

  AllroundPop

De Juf boeken doe je zelf!

Coverbands zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Coverbands direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is De Juf beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Coverbands boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat De Juf liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van De Juf wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je De Juf boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.