Search icon

De Kippets

De Kippets

Kindervermaak
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
De Kippets zijn 3 kippen genaamd Knappie, Kakel en Kibbeltje. Ze zijn van hetzelfde formaat het vrouwelijke geslacht, alledrie blauw met een rood flebbetje onder de kin en gele pootjes. Knappie draagt een geel boek, Kakel een rode strik om de hals en Kibbeltje draagt twee groene knopen op haar verenkleed en heeft altijd een groen breiwerkje bij zich. In Nederland heten ze de Kippets maar in het buitenland heten ze the Bellies. Kakel, Knappie en Kibbeltje zijn de namen van de 3 kippen.
Shows:
 • De KippetsVanaf795

 • Bobo Speurneuzendag
  Bobo Speurneuzendag

  Vanaf4995 Karakters / meet & greet

 • Jochem van Gelder
  Jochem van Gelder

  Op aanvraag Karakters / meet & greet

 • Monique Smit
  Monique Smit

  Vanaf1995 Karakters / meet & greet

  FeestLevenslied / volks

De Kippets boeken doe je zelf!

Karakters / meet & greet zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Karakters / meet & greet direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is De Kippets beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Karakters / meet & greet boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat De Kippets liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van De Kippets wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je De Kippets boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.