Search icon

De Klaag- en Lofliederen workshop

De Klaag- en Lofliederen workshop

Acts - clinics and shows
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
De Klaag & Lofliederen Workshop is een humoristisch en muzikaal alternatief voor de klassieke brainstormsessie. De helft van de groep schrijft op de melodie van een smartlap een klaaglied waarbij geen enkel taboe vermeden hoeft te worden. De andere helft van de groep schrijft een loflied, waarin de organisatie bejubeld wordt. Zo ontstaat er een evenwichtig beeld van wat er binnen de organisatie goed gaat en wat beter kan. De ideale workshop om alles wat leeft binnen een organisatie op een hilarische, open en veilige wijze boven tafel te krijgen. Het is de snelste, gezelligste, leukste en meest eerlijke SWOT-analyse die je van je bedrijf en wat er onder de medewerkers leeft kan krijgen. Het is altijd weer wonderlijk hoe inhoudelijk deze vrolijke, creatieve, theatrale en energieke workshop uitpakt.
Shows
De Klaag- en Lofliederen workshop
De Klaag- en Lofliederen workshop

Vanaf2000


 • Constructie Challenge
  Constructie Challenge

  Vanaf325 Workshops

 • Superhelden Party All inclusive
  Superhelden Party All inclusive

  Vanaf2825 Workshops

 • Partner Acrobatiek
  Partner Acrobatiek

  Vanaf750 Acrobaten

De Klaag- en Lofliederen workshop boeken doe je zelf!
Workshops boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Workshops direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is De Klaag- en Lofliederen workshop beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Workshops boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat De Klaag- en Lofliederen workshop liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van De Klaag- en Lofliederen workshop wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je De Klaag- en Lofliederen workshop boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Workshops meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.