Search icon

De Koe-mobiel

De Koe-mobiel

Kindervermaak
Nederlands
Beschikbaarheid opvragen

De Koe-mobiel is onmisbaar op ieder kinder-event dat echt een knaller wilt zijn! De koe-mobiel is enorm komisch en zorgt voor een fantastische middag! Mobiel entertainment voor een scherpe prijs! Deze Koe-mobiel zal worden begeleid door boer Anton en boerin Greta die de kinderen rijkelijk zullen vermaken. De attracties van de Koe-mobiel zijn uiteraard volledig aan het thema aangepast. In plaats de verschillende ballon creaties die wij normaal aanbieden, zullen de ballonbeestjes bij de Koe-mobiel bestaan uit bloemetjes, bijtjes en schapen. Ook het schminken zal zich volledig aan het thema aanpassen. Boerin Greta heeft haar beste kwasten en mooist eschmink bij zich en zal de kinderen schminken als een de vele boerderijbeestjes. Uiteraard is de koe van de koe-mobiel natuurlijk geen gewone koe. In plaats van dat deze koe, net als alle andere koeien, melk geeft, geeft deze koe niets minder dan limonade!
Al met al een fantastische nieuwe aanwinst in ons assortiment welke zonder twijfel razend populair zal worden bij de kids!
Door de variatie van entertainment bij de Koe-mobiel en de makkelijkheid van verplaatsen, wat ervoor zorgt dat zij gezien worden, maakt deze act bij uitstek geschikt voor winkelcentrumpromotie, braderieën, (jaar)markten en themafeesten. Bij de Koe-Mobiel wordt het volgende meegeleverd: - 2 Begeleiders in bijpassende kledij - Ballonnen - Limonade - Schmink - Muziek
Shows
De Koe-mobiel
De Koe-mobiel

Vanaf595


 • iMagic - Close up Magic in een modern jasje
  iMagic - Close up Magic in een modern jasje

  Vanaf1295 Goochelaars

 • Juf Roos Show
  Juf Roos Show

  Vanaf3750 Muziekacts

 • Spider-Man
  Spider-Man

  Vanaf375 Karakters - meet and greet

De Koe-mobiel boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct De Koe-mobiel online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van De Koe-mobiel net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Attracties boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Attracties direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is De Koe-mobiel beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Attracties boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat De Koe-mobiel liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van De Koe-mobiel wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je De Koe-mobiel boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Attracties meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.