Search icon

De Kracht van de Stem

De Kracht van de Stem

Acts - clinics and shows
Nederlands
Beschikbaarheid opvragen

De Kracht van de Stem haalt de passie in elke spreker naar voren. Wij leren in 1 dag de effectiviteit van elke presentatie optimaal te maken en daarbij op 4 krachtige hoekstenen te staan die je helpen authentiek te blijven, helder te zijn en

Waarom een stem- en presentatie coaching sessie?

Een groot deel van onze communicatie loopt in deze tijd digitaal. Toch blijven de momenten waarop mensen elkaar ontmoeten, elkaar zien en met elkaar praten nog steeds enorm belangrijk. Deze momenten zijn van doorslaggevend belang. Vaak wordt op dit soort momenten besloten om met elkaar verder te werken of niet. Een belangrijk instrument om tijdens dit soort gesprekken of presentaties je gesprekspartner te overtuigen is de stem! Iemand die de unieke kracht van zijn stem goed weet te gebruiken zal daarmee niet alleen de feitelijke boodschap overbrengen, maar ook zijn persoonlijkheid, zijn kennis en zijn enthousiasme over het onderwerp. ..Maar niet iedereen is een geboren spreker, en bij belangrijke presentaties krijgen zenuwen nog wel eens de overhand. Dus wil je goed voorbereid, natuurlijk en ontspannen presenteren dan heb je coaching nodig!. Wij, Roel Fooij (voice over) en Vastert van Aardenne (acteur) hebben een intense, en tegelijkertijd laagdrempelige stemtraining voor groepen ontwikkeld. Tijdens deze training leren de deelnemers op speelse wijze de mogelijkheden van hun stem kennen en hoe ze die beter kunnen inzetten. Beide trainers putten uit een rijke ervaring als beroepssprekers. Stem gebruik staat dus centraal tijdens deze dag.(Adem, variatie in kleur, klank, tempo en vooral ook de dynamiek van de stem). Maar daarnaast krijgt non-verbale communicatie zoals lichaamstaal en -houding en oogcontact ook veel aandacht. Allemaal ingrediënten voor het bijstaan van sprekers die hun effect hebben bewezen. Als ervaren coaches weten we sprekers te motiveren en het beste in zichzelf naar boven te halen. Hierin investeren levert zijn geld dubbel en dwars op en.. de synergie in uw werkgroepen neemt bewezen toe!
Shows
De Kracht van de Stem
De Kracht van de Stem

Vanaf1655


 • Peter Vogel - Table Magic
  Peter Vogel - Table Magic

  Vanaf710 Workshops

 • Cocktails Workshop
  Cocktails Workshop

  Vanaf220 Workshops

 • Circusworkshops
  Circusworkshops

  Vanaf200 Workshops

De Kracht van de Stem boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct De Kracht van de Stem online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van De Kracht van de Stem net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Workshops boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Workshops direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is De Kracht van de Stem beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Workshops boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat De Kracht van de Stem liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van De Kracht van de Stem wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je De Kracht van de Stem boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Workshops meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.