Search icon

De Larmoyantjes

De Larmoyantjes

Bands
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Een muzikaal driemanschap die nostalgische Nederlandstalige liedjes brengen. Van vrolijke meezingers tot larmoyante smartlappen. De optredens van de Larmoyantjes kenmerken zich door vrolijke droefenis. In de aankondigingen zit veel humor, maar ook meerdere liedjes hebben een grappige tekst. Denk aan: De begrafenis van manke Nelis, Johanna, Omspress, etc. Maar ook de echte ouderwetse tranentrekker zoals we die het beste kennen van Johnny Jordaan en Willy Alberti worden in eigen arrangementen gebracht door deze drie Multi-instrumentalisten.
Shows:
 • De LarmoyantjesVanaf450
Genres
Levenslied / volks

Videos
 • Feestband ThreeThird XL
  Feestband ThreeThird XL

  Vanaf1400 Coverbands

  AllroundEighties / 80´s
 • Acoustic 4 Fun
  Acoustic 4 Fun

  Vanaf750 Coverbands

  AchtergrondmuziekAllround
 • De Rockstieren
  De Rockstieren

  Op aanvraag Coverbands

  FeestRock

De Larmoyantjes boeken doe je zelf!

Coverbands zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Coverbands direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is De Larmoyantjes beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Coverbands boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat De Larmoyantjes liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van De Larmoyantjes wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je De Larmoyantjes boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.