Search icon

De Legendarische Ko en Lou

De Legendarische Ko en Lou

Acts - clinics and shows
Engels
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
De Legendarische Ko en Lou' is de comeback van het variété-duo Ko en Lou. Twee rasechte Utrechters. Lou geniet zichtbaar van dit historisch moment terwijl Ko er pas weer zin in krijgt als hij verliefd wordt op iemand uit het publiek. De tegenstelling tussen deze twee figuren maakt de voorstelling tot een komisch spektakel. U wordt onder andere meegenomen door een Frans fietsnummer, een Russisch ballet, een kegelnummer van de Balkan en tenslotte een Amerikaans HipHop acrobatienummer. De combinatie van spel en circustechnieken komt ook in deze voorstelling volledig tot zijn recht. Een zomerse variété-act, ook voor in de wintermaanden. De voorstelling is opgedeeld in 3x30 minuten binnen 3 uur
Shows
De Legendarische Ko en Lou
De Legendarische Ko en Lou

Vanaf795


 • Cycling Circus
  Cycling Circus

  Vanaf1325 Acrobaten

 • Locoburgemeester
  Locoburgemeester

  Vanaf450 Animatie acts

 • Tea Company
  Tea Company

  Op aanvraag Comedy acts

De Legendarische Ko en Lou boeken doe je zelf!
Acrobaten boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Acrobaten direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is De Legendarische Ko en Lou beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Acrobaten boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat De Legendarische Ko en Lou liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van De Legendarische Ko en Lou wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je De Legendarische Ko en Lou boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Acrobaten meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.