Search icon

De Levende Jukebox

De Levende Jukebox

Artiesten
Boeken op aanvraag

Aanvragen
De Levende Jukebox staat voor een avondvullend muzikaal spektakel van topkwaliteit. In een onweerstaanbaar geestig programma verwennen Helen en Yvonne het publiek met magistrale hoogtepunten uit Rock 'n Roll, Pop, Country & Western, het levenslied en de opera. Twee billboards bieden het publiek een overzicht met keuze uit meer dan vijftig titels. Terwijl de bevallige Helen op geheel eigen wijze de presentatie verzorgt, neemt Yvonne de eventuele verzoekjes - na contante betaling van een biljet van 5 Euro - in ontvangst. Elk nummer wordt groots en meeslepend door de dames 'live' vertolkt. Overal trekken zij met hun verpletterende verschijning volle zalen en uitzinnig publiek. Helen en Yvonne zijn een fenomeen waarover ook de pers voorlopig niet lijkt uitgepraat. Gedurende de zomermaanden is de Levende Jukebox als vaste attractie te zien op de diverse grote theaterfestivals waaronder de Parade (waar het in 1990 begonnen is). Vanaf 1992 wordt er met veel succes opgetreden in binnen- en buitenland. Zo heeft De Levende Jukebox gespeeld in België, Frankrijk, Spanje (in september 2002 werd het programma geheel in het Spaans gepresenteerd tijdens de Boulevard of Broken Dreams in Barcelona), Duitsland, Engeland, Schotland, Afrika, Indonesië, Singapore, Italië, Oostenrijk en de Nederlandse Antillen. In 1992 wonnen ze ‘De Mus’, theaterprijs van De Parade voor meest inventieve theateract. In 1995 wonnen ze met Boulevard of Broken Dreams in Edinburgh de ‘Frinch’ prijs. In 2005 wonnen ze ‘De Veer’, Volkskrant- publieksprijs.
Shows
De Levende Jukebox
De Levende Jukebox

Vanaf3750

Genres
AllroundCountryLevenslied / volksPopRock & Roll

Videos
 • Martin & Guido (bekend van De Schintaler)
  Martin & Guido (bekend van De Schintaler)

  Op aanvraag Zanggroepen

  Apres-skiCarnaval
 • Greg-A-Man
  Greg-A-Man

  Vanaf995 Zanggroepen

  CarnavalFeest
 • Alcazar
  Alcazar

  Op aanvraag Zanggroepen

  DanceDisco
De Levende Jukebox boeken doe je zelf!
Zanggroepen boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Zanggroepen direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is De Levende Jukebox beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Zanggroepen boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat De Levende Jukebox liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van De Levende Jukebox wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je De Levende Jukebox boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Zanggroepen meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.