Search icon

De Levende Jukebox

De Levende Jukebox

Artiesten
Beschikbaarheid opvragen

De Levende Jukebox staat voor een avondvullend muzikaal spektakel van topkwaliteit. In een onweerstaanbaar geestig programma verwennen Helen en Yvonne het publiek met magistrale hoogtepunten uit Rock 'n Roll, Pop, Country & Western, het levenslied en de opera. Twee billboards bieden het publiek een overzicht met keuze uit meer dan vijftig titels. Terwijl de bevallige Helen op geheel eigen wijze de presentatie verzorgt, neemt Yvonne de eventuele verzoekjes - na contante betaling van een biljet van 5 Euro - in ontvangst. Elk nummer wordt groots en meeslepend door de dames 'live' vertolkt. Overal trekken zij met hun verpletterende verschijning volle zalen en uitzinnig publiek. Helen en Yvonne zijn een fenomeen waarover ook de pers voorlopig niet lijkt uitgepraat. Gedurende de zomermaanden is de Levende Jukebox als vaste attractie te zien op de diverse grote theaterfestivals waaronder de Parade (waar het in 1990 begonnen is). Vanaf 1992 wordt er met veel succes opgetreden in binnen- en buitenland. Zo heeft De Levende Jukebox gespeeld in België, Frankrijk, Spanje (in september 2002 werd het programma geheel in het Spaans gepresenteerd tijdens de Boulevard of Broken Dreams in Barcelona), Duitsland, Engeland, Schotland, Afrika, Indonesië, Singapore, Italië, Oostenrijk en de Nederlandse Antillen. In 1992 wonnen ze ‘De Mus’, theaterprijs van De Parade voor meest inventieve theateract. In 1995 wonnen ze met Boulevard of Broken Dreams in Edinburgh de ‘Frinch’ prijs. In 2005 wonnen ze ‘De Veer’, Volkskrant- publieksprijs.
Shows
De Levende Jukebox
De Levende Jukebox

Vanaf3750

Genres
AllroundCountryLevenslied / volksPopRock & Roll

Videos
 • Die Tolle Leute
  Die Tolle Leute

  Op aanvraag Zanggroepen

  Apres-skiCarnaval
 • De Soppers
  De Soppers

  Vanaf799 Zanggroepen

 • Heinrich & Helene
  Heinrich & Helene

  Vanaf1295 Zanggroepen

  Apres-skiCarnaval
De Levende Jukebox boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct De Levende Jukebox online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van De Levende Jukebox net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Zanggroepen boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Zanggroepen direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is De Levende Jukebox beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Zanggroepen boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat De Levende Jukebox liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van De Levende Jukebox wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je De Levende Jukebox boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Zanggroepen meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.