Search icon

De Levensloop

De Levensloop

Acts, clinics & shows
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Een dame op leeftijd komt binnen en haalt herinneringen op uit haar leven. De vergelijking van vroeger en nu word benadrukt. Naast de verhalen die ze verteld zingt ze steeds een bijpassend liedje. Te beginnen met een herinnering uit haar vroege jeugd. ‘Af en toe gaan pa en moe met ons naar de speeltuin toe’, ‘Het Dorp’ en ‘Bonnie kom je buiten spelen’. Na een korte affaire met een vakantie liefde ontmoet ze haar man ‘Daar bij de waterkant’, ze krijgen kinderen en alles lijkt koek en ei. Maar dan gaat het even minder goed, ze krijgt te maken met een sterf geval en haar man blijkt een leugenaar ‘je loog tegen mij alsof ik een kind was’. Ze staat rechtop in de wind ook nadat ze heeft geconstateerd dat het leven een ‘Malle Molen’ is. Zij draait haar eigen rondje mee en maakt er het beste van. Ze zoekt met ‘Mien naar haar feestneus’ en ziet alles van de zonnige kant ‘Ohh wat is het leven fijn als de zon schijnt’. Een voorstelling met een lach en een traan! Info: - De Levensloop is 2 x 30 minuten met een kleine pauze.
Shows:
 • De Levensloop (2x 30 minuten)Vanaf275

 • Trouwbehoeftige
  Trouwbehoeftige

  Vanaf250 Animatie acts

 • Mr. Shoeshine
  Mr. Shoeshine

  Vanaf550 Animatie acts

 • De Tirolermeisjes
  De Tirolermeisjes

  Vanaf550 Animatie acts

  Oktoberfest

De Levensloop boeken doe je zelf!

Animatie acts zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Animatie acts direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is De Levensloop beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Animatie acts boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat De Levensloop liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van De Levensloop wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je De Levensloop boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.