Search icon

De Lievelings DJ's van je Zusje

De Lievelings DJ's van je Zusje

DJ's
Engels
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Maak je niet druk, want alle dames zijn in goede handen bij de Lievelings DJ’s Van Je Zusje. Deze mannen trakteren je op een electische wervelwind aan hitjes, babymaking music, oude knallers en uitschieters naar alles wat hier ook maar een beetje mee te maken heeft. En dat doen ze niet bepaald onverdienstelijk. Met een overvolle agenda vliegen ze van hot naar her. Of het nou Zwarte Cross, Paaspop, Defqon1, Wish Outdoor, Lakedance of 7th Sunday is. Van het platteland tot de randstad, van de feesttent tot de grootste mainstage, en van de costa del sol tot aan de sneeuw; overal maken deze toppers één grote puinhoop van de dansvloer.
Houd je zusje in de gaten want dansen gaat ze zeker!
Shows
De Lievelings DJ's van je Zusje
De Lievelings DJ's van je Zusje

Prijs op aanvraag

Genres
DanceTechno

Videos
 • Husman
  Husman

  Op aanvraag Dance DJ's

  DanceElektro
 • D-Rashid
  D-Rashid

  Op aanvraag Dance DJ's

  DanceHouse
 • Kid de Luca
  Kid de Luca

  Op aanvraag Dance DJ's

  AllroundDance
De Lievelings DJ's van je Zusje boeken doe je zelf!
Dance DJ's boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Dance DJ's direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is De Lievelings DJ's van je Zusje beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Dance DJ's boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat De Lievelings DJ's van je Zusje liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van De Lievelings DJ's van je Zusje wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je De Lievelings DJ's van je Zusje boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Dance DJ's meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.