Search icon

De Lovebells

De Lovebells

Bands
Nederlands
Engels
Spaans
Covers
Direct boeken met goedkeuring

Aanvragen
Ben jij ten einde raad hoe je jou geliefde op een verrassende manier ten huwelijk moet vragen? Dan zijn The Lovebells precies wat je zoekt! ​ Deze 4 professionele muzikanten studeren 'jullie' liedje speciaal in en maken het aanzoek hiermee nog onvergetelijker! Niets is te gek voor The Lovebells, ieder liedje en iedere locatie is mogelijk. Daarbij kunnen ze zich makkelijk verplaatsen en komen ze uiteraard in gepaste kleding. Ook zijn the Lovebells uitermate geschikt voor muziek tijdens het huwelijk, huwelijks jubileum, valentijn-evenement of iedere andere vorm van liefdesverklaring. Boek ons nu en deel de liefde met: The L❤vebells
Shows:
 • Lovebells liveVanaf450
Genres
AchtergrondmuziekCarnavalCeremonieFifties / 50`sInstrumentaalJazzKerstKlassiekLevenslied / volksOktoberfestPolkaPopSinterklaasSixties / 60`sSkaTop 40TributeZeroes / oo`s

Videos
 • Outliers
  Outliers

  Vanaf1925 Coverbands

  AllroundDance Classics
 • Big Bam Boom Band
  Big Bam Boom Band

  Vanaf625 Coverbands

  BluesRock
 • CRAVAT GIPSY JAZZ - Balkan mobiel
  CRAVAT GIPSY JAZZ - Balkan mobiel

  Vanaf850 Coverbands

  Jazz

De Lovebells boeken doe je zelf!

Coverbands zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Coverbands direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is De Lovebells beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Coverbands boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat De Lovebells liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van De Lovebells wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je De Lovebells boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.