Search icon

De Magic & Mysterie Show

De Magic & Mysterie Show

Kindervermaak
Nederlands
Beschikbaarheid opvragen

De "Magic & Mysterie Show" is een verbluffend en gevarieerd spektakel vol magische momenten waarin de kinderen actief worden betrokken. Deze show biedt een unieke combinatie van magie, muziek, en entertainment, perfect voor een onvergetelijke ervaring.

Showonderdelen:

Pratende Tekening:
Een magische tekening die tot leven komt en met het publiek communiceert, zorgt voor verbazing en gelach onder de kinderen.

Buikspreekact:
Met drie hilarische en betoverende personages - een draak, een aap en een konijn. Deze interacties brengen magie en humor samen, waardoor zowel kinderen als volwassenen geboeid blijven.

Muzikale Intermezzo's:
Liedjes over toverspreuken en magische avonturen worden gezongen, waarbij het publiek wordt aangemoedigd om mee te zingen en te dansen.

Magische Requisieten:
Toverstokken en tovertrucs worden ingezet om het publiek te verbazen en te betrekken bij de magie. Kinderen krijgen de kans om deel te nemen en de magie zelf te ervaren.

Showdanseressen:
Professionele danseressen voegen een vleugje glamour en ritme toe aan de show. Hun betoverende choreografieën begeleiden de magische momenten en zorgen voor een visueel spektakel.

Ballonnenshow:
De grote finale is een magische ballonnenshow waarin indrukwekkende balloncreaties worden getoond. Dit zorgt voor een kleurrijke en indrukwekkende afsluiting van de show.

Technische Specificaties:

Geluidsinstallatie: Een hoogwaardige geluidsinstallatie geschikt voor een publiek van 500 personen, om ervoor te zorgen dat elk magisch moment duidelijk hoorbaar is.
Publieksdeelname: geluid tegen een meerprijs

Kinderen worden actief betrokken in verschillende segmenten van de show, waardoor ze niet alleen toeschouwers zijn maar ook deelnemers aan de magie.
Samenvatting:
De "Magic & Mysterie Show" is een must-see voor iedereen die houdt van magie, muziek en meeslepend entertainment. M...

Shows
De "Magic & Mysterie Show
De "Magic & Mysterie Show

Vanaf2347


 • Lekker puhhh !
  Lekker puhhh !

  Vanaf650 Kindershows

 • De Pieten Roadshow
  De Pieten Roadshow

  Vanaf1395 Kindershows

 • Dip en Dap Roadshow
  Dip en Dap Roadshow

  Vanaf395 Kindershows

De Magic & Mysterie Show boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct De Magic & Mysterie Show online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van De Magic & Mysterie Show net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Kindershows boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Kindershows direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is De Magic & Mysterie Show beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Kindershows boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat De Magic & Mysterie Show liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van De Magic & Mysterie Show wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je De Magic & Mysterie Show boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Kindershows meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.