Search icon

De magie van AI - Ruben Peters

De magie van AI - Ruben Peters

Q & A
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Ruben Peters is een veelzijdige en creatieve beeldmaker die zich bezighoudt met film, illustratie en kunstmatige intelligentie. Hij heeft een passie voor het vertellen van verhalen en het inspireren van anderen. Als spreker deelt hij zijn kennis en ervaring over film en AI, en hoe deze twee disciplines elkaar kunnen versterken en uitdagen. Hij maakt mensen mediawijs door ze te laten zien hoe ze kritisch en bewust kunnen omgaan met beeldtaal en technologie. Hij staat als beeldmaker met één been in de educative wereld, want hij vindt het belangrijk om zijn liefde voor film en illustratie over te brengen op jonge generaties. Hij gebruikt daarbij ook AI-tools om de leerlingen te stimuleren om buiten de gebaande paden te denken en te experimenteren met nieuwe vormen van expressie. Ruben Peters is een filmmaker, illustrator en spreker die de wereld van beeld en geluid verkent met een nieuwsgierige en innovatieve blik. Onderwerpen om te behandelen: • AI in film - Hoe AI het medialandschap verandert • AI in de maatschappij - Hoe geeft AI onze toekomst vorm • AI in de klas - Hoe AI het onderwijs transformeert “Ruben Peters is een geweldige spreker die je meeneemt op een fascinerende reis door de wereld van AI. Hij boeit, verast en maakte me bewust van de kansen en uitdagingen die AI met zich meebrengt voor onze maatschappij, onderwijs en medialandschap. Een must-see voor iedereen die geïnteresseerd is in de toekomst van de mensheid.” - Chat GPT4
Shows:
 • Hoe AI de toekomst van de mensheid vormgeeftPrijs op aanvraag

Foto's
 • Jan Kooijman
  Jan Kooijman

  Op aanvraag Q & A

 • Andy McDonald
  Andy McDonald

  Vanaf2750 Q & A

 • Dirk Taat
  Dirk Taat

  Vanaf1750 Q & A

De magie van AI - Ruben Peters boeken doe je zelf!

Sprekers zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Sprekers direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is De magie van AI - Ruben Peters beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Sprekers boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat De magie van AI - Ruben Peters liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van De magie van AI - Ruben Peters wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je De magie van AI - Ruben Peters boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.