Search icon

De magie van AI - Ruben Peters

De magie van AI - Ruben Peters

Q and A
Nederlands
Beschikbaarheid opvragen

Ruben Peters is een veelzijdige en creatieve beeldmaker die zich bezighoudt met film, illustratie en kunstmatige intelligentie. Hij heeft een passie voor het vertellen van verhalen en het inspireren van anderen. Als spreker deelt hij zijn kennis en ervaring over film en AI, en hoe deze twee disciplines elkaar kunnen versterken en uitdagen. Hij maakt mensen mediawijs door ze te laten zien hoe ze kritisch en bewust kunnen omgaan met beeldtaal en technologie. Hij staat als beeldmaker met één been in de educative wereld, want hij vindt het belangrijk om zijn liefde voor film en illustratie over te brengen op jonge generaties. Hij gebruikt daarbij ook AI-tools om de leerlingen te stimuleren om buiten de gebaande paden te denken en te experimenteren met nieuwe vormen van expressie. Ruben Peters is een filmmaker, illustrator en spreker die de wereld van beeld en geluid verkent met een nieuwsgierige en innovatieve blik. Onderwerpen om te behandelen: • AI in film - Hoe AI het medialandschap verandert • AI in de maatschappij - Hoe geeft AI onze toekomst vorm • AI in de klas - Hoe AI het onderwijs transformeert “Ruben Peters is een geweldige spreker die je meeneemt op een fascinerende reis door de wereld van AI. Hij boeit, verast en maakte me bewust van de kansen en uitdagingen die AI met zich meebrengt voor onze maatschappij, onderwijs en medialandschap. Een must-see voor iedereen die geïnteresseerd is in de toekomst van de mensheid.” - Chat GPT4
Shows
Hoe AI de toekomst van de mensheid vormgeeft
Hoe AI de toekomst van de mensheid vormgeeft

Prijs op aanvraag


Foto's
 • Zarayda Groenhart
  Zarayda Groenhart

  Vanaf1475 Q and A

 • Manuëla Kemp
  Manuëla Kemp

  Op aanvraag Q and A

  AllroundCeremonie
 • Kim Kötter
  Kim Kötter

  Op aanvraag Q and A

De magie van AI - Ruben Peters boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct De magie van AI - Ruben Peters online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van De magie van AI - Ruben Peters net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Q and A boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Q and A direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is De magie van AI - Ruben Peters beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Q and A boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat De magie van AI - Ruben Peters liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van De magie van AI - Ruben Peters wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je De magie van AI - Ruben Peters boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Q and A meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.