Search icon

De Magische Pepernoten Party

De Magische Pepernoten Party

Kindervermaak
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Deze Magische Pepernoten Party zal alle kinderen betoveren. Het is een spetterend feest en er valt altijd wat te beleven. Sinterklaas en zijn Pieten zullen de tijd nemen voor iedereen en zo iedereen een onvergetelijke dag bezorgen!
Een heerlijke interactieve show met prachtige pieten, dans, zang en…. Magie!
Deze show is een voorprogramma én bezoek van Sinterklaas in-één met veel interactie, liedjes en trucs. Voor jong en oud én jongens en meisjes valt er wat te beleven. Door jarenlange ervaring weet dit sinterklaasteam wat er nodig is voor een ultiem sinterklaasbezoek. - Perfecte verzorging van kostuum en grime - Vaart en interactie, sfeer en humor - Leuk voor jong én oud. - Magic, liedjes, humor en interactie! - Professionele entertainers. Cast: Sinterklaas, de énige echte Hocus Pocus Piet en Knuffelpiet. Info - Inclusief geluid tot 100 personen - Inclusief strooigoed en persoonlijk voorgesprek - Op basis van 100 man publiek maximaal
Shows:
 • De Magische Pepernoten PartyVanaf1225

 • Tovermeester Lars
  Tovermeester Lars

  Vanaf595 Sinterklaas

 • Sinterklaas Disco Show
  Sinterklaas Disco Show

  Op aanvraag Sinterklaas

 • Sinterfun, Sinterklaas bezoek
  Sinterfun, Sinterklaas bezoek

  Vanaf495 Sinterklaas

De Magische Pepernoten Party boeken doe je zelf!

Sinterklaas zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Sinterklaas direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is De Magische Pepernoten Party beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Sinterklaas boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat De Magische Pepernoten Party liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van De Magische Pepernoten Party wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je De Magische Pepernoten Party boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.