Search icon

De meiden van LOS - Muzikaal cabaret op maat

De meiden van LOS - Muzikaal cabaret op maat

Acts - clinics and shows
Nederlands
Beschikbaarheid opvragen

LOS is een muzikale cabaretgroep bestaande uit vier knotsgekke meiden die allen afgestudeerd zijn aan het conservatorium. Entertainment op maat, dat is hetgeen waar LOS zich al jaren in specialiseert. Reeds sinds 2006 treden de meiden met regelmaat op voor bedrijven. Het tweede LOS-optreden ooit was in Nice op een congres voor vaatchirurgen met een stuk op maat, en sindsdien kunnen de dames allerlei bedrijven tot hun zeer tevreden klantenkring rekenen. Medio 2016 werkte LOS mee aan een landelijke campagne van uitvaartverzorger MONUTA, waarbij de groep een volledig muzikaal cabaretstuk op maat schreef, wat vervolgens door het hele land gespeeld werd ter promotie van de nieuwe campagne van het bedrijf. Monuta over LOS “geweldig, LOS heeft meer dan aan de verwachtingen voldaan, we zijn ontzettend tevreden” LOS zorgt voor een muzikale en hilarische avond, waarbij de wens van de klant centraal staat. Wenst u voor uw congres of bijeenkomst een spetterende afsluiter? Wilt u een gek lied op maat over uw beroepsgroep of uw bedrijf? Neemt een collega afscheid en zoekt u een originele manier om hem of haar in het zonnetje te zetten? Of heeft u een kerstborrel en wilt u naast kerstliedjes een leuk cabaretesk optreden? LOS kan dit voor u doen. LOS gaat een stapje verder: indien gewenst gaan de meiden met u om de tafel en creëren ze een avond naar uw wensen, en verwerken ze de info die u aan hen verstrekt op een leuke originele manier. Maar ook als u uw bedrijf wilt trakteren op een theatervoorstelling: LOS speelt haar huidige voorstelling “VAST” exclusief voor u, en helpt mee met het tot stand komen van uw evenement.
Shows
De meiden van LOS - Muzikaal cabaret op maat
De meiden van LOS - Muzikaal cabaret op maat

Vanaf2595


Video’s
 • Irene van der Aart
  Irene van der Aart

  Vanaf500 Comedy acts

  BluesJazz
 • Partycrashers Leen & Lenie
  Partycrashers Leen & Lenie

  Op aanvraag Animatie acts

 • Martijn Oosterhuis
  Martijn Oosterhuis

  Vanaf1650 Comedy acts

De meiden van LOS - Muzikaal cabaret op maat boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct De meiden van LOS - Muzikaal cabaret op maat online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van De meiden van LOS - Muzikaal cabaret op maat net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Comedy acts boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Comedy acts direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is De meiden van LOS - Muzikaal cabaret op maat beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Comedy acts boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat De meiden van LOS - Muzikaal cabaret op maat liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van De meiden van LOS - Muzikaal cabaret op maat wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je De meiden van LOS - Muzikaal cabaret op maat boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Comedy acts meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.