Search icon

De Moed Om Te Vertrekken

De Moed Om Te Vertrekken

Acts - clinics and shows
Nederlands
Beschikbaarheid opvragen

Zanger/acteur Kees Scholten en pianiste Margreet Markerink brengen met humor, de poëtische voorstelling "De moed om te vertrekken". Gezongen Nederlandse vertalingen van bekende en minder bekende Argentijnse tango's. Als je eindelijk wilt weten waar al die tango liederen over gaan. Winnaars juryprijs Kleinkunstfestival Utrecht mei 2018!! Piano en (deel van composities) : Margreet Markerink. Zang tekst en regie: Kees Scholten Special guest : Emmy Storms (viool) Na haar klassieke studie aan het conservatorium specialiseerde zij zich in het componeren arrangeren en uitvoeren van Argentijnse Tangomuziek onder de supervisie van welbekende pianist/componist Gutavo Beytelmann en bandoneonist/pianist Carel Kraayenhof op het Rotterdamse Conservatorium. Ook bracht zij in 2017 het album "Moving Friends"uit. Kees Scholten (1958) studeerde in 1984 af aan de Maastrichtse Toneelacademie. Hij speelde bij verschillende toneelgezelschappen zoals Scholengroep Centrum (ten tijde van Maria Goos), Art&Pro van Frans Strijards en Els inc. rond regisseur Arie de Mol. Eind jaren ’80 kwam Kees Scholten in contact met Jef Hofmeister en richtte met hem later Het Volksoperahuis op, waar hij sindsdien zowel acteur en zanger als regisseur is. Margreet Markerink (piano/arrangementen/composities) speelde al sinds vele jaren in binnen en buitenland ,van Istanbul, Minnesota, Finland, Lissabo, Granada tm Buenos Aires en USA. Winnaar Choclo award voor nieuwe tango composities. Emmy Storms (viool) is soliste bij tal van grote orkesten, en speelt in alle grote zalen van NL en daarbuiten. oa concertmeester van Ciconia Consort. Zij won meerdere prijzen waaronder het Prinses Christina Concours, Herman Krebbersprijs ea.
Shows
De Moed Om Te Vertrekken
De Moed Om Te Vertrekken

Vanaf850


Video’s
 • Irene van der Aart
  Irene van der Aart

  Vanaf500 Comedy acts

  BluesJazz
 • Parkeerwachters
  Parkeerwachters

  Vanaf700 Animatie acts

 • Diva’s
  Diva’s

  Vanaf1195 Theateracts

De Moed Om Te Vertrekken boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct De Moed Om Te Vertrekken online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van De Moed Om Te Vertrekken net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Acts - clinics and shows boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Acts - clinics and shows direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is De Moed Om Te Vertrekken beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Acts - clinics and shows boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat De Moed Om Te Vertrekken liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van De Moed Om Te Vertrekken wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je De Moed Om Te Vertrekken boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Acts - clinics and shows meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.