Search icon

Dé nieuwe Polaroid

Dé nieuwe Polaroid

Acts - clinics and shows
Nederlands
Beschikbaarheid opvragen

Mensen kunnen tegenwoordig enorm scherpe foto's nemen maar toch nooit zo scherp als de gouden ouden Polaroid. Net iets scherper, net iets sneller en heel veel leuker! Ondanks Instagram, Facebook, onze high-tech fotoacties en andere vernuftige moderne oplossingen is de klassieke polaroid nog steeds een zéér gewild ding. 1x Klikken, de print rolt er supersnel uit, even wapperen en klaar! EEN RAZEND POPULAIRE VORM VAN FOTOGRAFEREN BIJ MARKETEERS Wij stoppen ze in een fotomapje dat naadloos om de foto heen past en deze draagt jouw branding! Of dat nu het logo van jouw merk is, of de namen van een bruidspaar. Het design is op maat! Op basis van je event fotograferen we met 1 of meerdere promotie medewerkers en je kiest zelf hoeveel foto’s je af wilt nemen (al vanaf 100 afdrukken). En wij zorgen natuurlijk voor de hoesjes met jouw eigen print erop. We kunnen rondlopen op je event, maar we kunnen ook een vaste stand inrichten met een achtergrond. Die achtergrond kan zelfs geheel op maat zijn. Wist je dat een instant foto veel meer geshared wordt dan alle digitale photobooth foto’s op Facebook en Instagram? Niet zo gek natuurlijk dat deze vorm van fotograferen razend populair is bij marketeers! Boekingsgegevens Instax Party Crew 150 fotomapjes Inclusief eigen ontwerp 150 afdrukken 1 persoon 4 draaiuren
Shows
Dé nieuwe Polaroid
Dé nieuwe Polaroid

Vanaf850


 • Op de foto met Popeye
  Op de foto met Popeye

  Vanaf1295 Photobooths

 • Clown Flapipo Sinterklaas show
  Clown Flapipo Sinterklaas show

  Vanaf595 Circusacts

 • Barry White Look a Like
  Barry White Look a Like

  Vanaf1095 Imitators

  DiscoSoul
Dé nieuwe Polaroid boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Dé nieuwe Polaroid online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Dé nieuwe Polaroid net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Photobooths boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Photobooths direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Dé nieuwe Polaroid beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Photobooths boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Dé nieuwe Polaroid liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Dé nieuwe Polaroid wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Dé nieuwe Polaroid boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Photobooths meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.