Search icon

De Ober

De Ober

Acts - clinics and shows
Nederlands
Beschikbaarheid opvragen

Arthur de Zwaan is een graag geziene mimespeler in Nederland en over de grens. Hij is een gek, maar ook een aangenaam mens met een heldere denkwijze. Hij weet snel een situatie in te schatten en kan zonder dat daar al te veel overleg voor nodig is precies de juiste actie ondernemen dankzij zijn groot improvisatievermogen. Hij geeft absoluut een extra dimensie aan een opening van een nieuw pand, het zwembadfestijn, congres, huwelijk of bedrijfsfeest. Op een beurs weet hij op zo’n originele wijze de aandacht te vestigen op uw product dat het al gauw rondzingt en menig geïnteresseerde trekt om te komen kijken naar wat Arthur nu weer bedacht heeft. In 1991 was Arthur medeoprichter van Mimetheatergroep Vitrine, waar hij nog altijd deel van uitmaakt en de ideeënman is. Op deze kunstwerkjes kan, in overleg, gevarieerd worden of ze kunnen gemodelleerd worden naar de aard van de gelegenheid. Daarnaast kan Arthur ook een zogenaamd ‘unicum’ maken, dat wil zeggen dat de act alleen en speciaal voor uw bedrijf gemaakt en uitgevoerd wordt. Mogelijkheden: Als dronken ober, als bediende die niet echt veel zin heeft, als undercover-ober. Deze zal gedurende de hele avond worden uitgespeeld en pas aan het eind van de avond zal duidelijk worden dat het om een acteur gaat.
Shows
De Ober
De Ober

Vanaf695


 • Blu Stilt Walkers Led Robot act
  Blu Stilt Walkers Led Robot act

  Vanaf1250 Animatie acts

 • Martinus Zotteklep
  Martinus Zotteklep

  Vanaf375 Animatie acts

 • Le Papillon Bleu
  Le Papillon Bleu

  Vanaf1100 Animatie acts

De Ober boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct De Ober online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van De Ober net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Animatie acts boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Animatie acts direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is De Ober beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Animatie acts boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat De Ober liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van De Ober wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je De Ober boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Animatie acts meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.