Search icon

De Oranje Man Liedjes BINGO van Toen & Nu

De Oranje Man Liedjes BINGO van Toen & Nu

Acts - clinics and shows
Nederlands
Beschikbaarheid opvragen

Helemaal NIEUW en nu al een daverend succes! Ideaal voor Jubileumfeest, Seniorenfeest, De Zonnebloem, Vrouwen van Nu en om ouderen in de watten te leggen! Allemaal verschillende Liedjes BINGO kaarten met daarop de titels van veel Nederlandstalige nummers en een paar Engelstalige klassiekers. Wilhelmus De Oranje Man speelt de liedjes en de mensen strepen ze af op de Liedjes BINGO kaarten. Bij volle rij BINGO! en een prijsje.

De liedjes BINGO - Schot in de roos!

Onder het genot van een bittergarnituur, en een drankje werd het een middag vol herkenbare liedjes, herinneringen ophalen, een dansje wagen, bingo spelen, en mooie prijzen winnen! Werkelijk iedereen heeft genoten! Allereerst de bewoners want daar ging het om. Maar zeker ook de vrijwilligers en de Oranje Man zelf. Na afloop ontstond er zelfs een rij om de Oranje Man te bedanken voor de geweldige middag! Hoe leuk wil je het hebben.
Publicatie “Vecht & IJssel Samen Beter - jan-febr. 2018” met themavoorpagina “De Oranje Man LiedjesB INGO + artikel”
Erg leuk en een heerlijke ontspannen manier om contact te maken. Omdat mensen samen met buurvrouw, buurman of vrijwilliger dit kunnen spelen en er altijd gespreksstof is n.a.v. de nummers op de kaarten. Ik kan het zelf in goede banen leiden. Dus als mensen nog bijna geen kruisje op de kaart hebben speel ik dan een nummer van hun kaart of als er een prijs uit moet speel ik het ontbrekende nummer. Ook kunnen de mensen vanaf de kaart verzoeknummers aanvragen. Zo wordt het een heerlijk interactief gebeuren
“Het was een groot succes! Iedereen zong mee met de liedjes die wel of niet op de bingokaart stonden”
De Oranje Man Liedjes BINGO
 • Geschikt voor groepen van 15 tot 175 mensen.
 • Tijdsduur: 2 sets met korte pauze totaal ca. 90 minuten.
 • Elke kaart is verschillend
 • Eventuele verzoeknummers op maat toe te voegen
 • Thema van de dag of slogan van bedrijf als speciale editie op kaart mee te printen
 • Voor voldoende Oranje Man Bingo pennen wordt gezorgd
 • Ca. 13 Prijzen in overleg zelf of door de Oranje Man geregeld.
Speciale verwenmiddag ouderen met dementie door medewerkers van een bedrijf. “Wat een heerlijke manier om samen aan de slag te gaan met de liedjes en zo ongedwongen contact met elkaar te maken! Zo mooi wat voor verhalen er ineens boven komen en hoe de mensen ineens met elkaar gaan praten!” Jubileumfeest diner Kegelclub Sans Souci Zierikzee Wij vierden ons 120 jaar jubileumfeest, daar hadden we de Oranje man voor gevraagd om tijdens het eten en tussendoor ons te vermaken met de Liedjes BINGO, en dat is erg goed gelukt! Onze clubliederen waren ook opgenomen en speciaal verwerkt in de Bingo Kaarten. Zo werd de avond helemaal bijzonder. Ons jongste lid was 51 en de oudste 83. Iedereen deed enthousiast mee! Het was een prachtige, oer gezellige avond! De Oranje man heeft maar één doel de mensen een TOP avond bezorgen. En dat is gelukt! Dank je wel Wilhelmus dat je er was !!
Shows
De Oranje Man Liedjes BINGO van Toen & Nu
De Oranje Man Liedjes BINGO van Toen & Nu

Vanaf520


Video’s
 • Etalage Avontuur met Buurman & Buurman
  Etalage Avontuur met Buurman & Buurman

  Vanaf1995 Spelshows

 • Streetdance Dansshow
  Streetdance Dansshow

  Vanaf450 Workshops

 • De IJskoninginnen
  De IJskoninginnen

  Op aanvraag Theateracts

De Oranje Man Liedjes BINGO van Toen & Nu boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct De Oranje Man Liedjes BINGO van Toen & Nu online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van De Oranje Man Liedjes BINGO van Toen & Nu net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Spelshows boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Spelshows direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is De Oranje Man Liedjes BINGO van Toen & Nu beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Spelshows boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat De Oranje Man Liedjes BINGO van Toen & Nu liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van De Oranje Man Liedjes BINGO van Toen & Nu wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je De Oranje Man Liedjes BINGO van Toen & Nu boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Spelshows meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.