Search icon

De organisatie als orkest!

De organisatie als orkest!

Acts - clinics and shows
Nederlands
Beschikbaarheid opvragen

Stap in de wereld van een klassiek orkest. Ga daadwerkelijk aan de slag met een divers en laagdrempelig slagwerkinstrumentarium en leer over afstemmen, solo spelen, volgen en leiden. Wat doet een dirigent en hóe doet hij dat? Een kijkje in een fascinerende wereld die verrassend veel overeenkomsten heeft met andere organisaties. Het orkest spreekt veel mensen tot de verbeelding: de kracht van de muziek, maar ook de haast magische wijze waarop een groep professionals binnen korte tijd een topprestatie neerzet. En de rol van de dirigent daarin: hoe kan iemand zonder woorden toch communiceren? Toch spelen in een orkest dezelfde processen als in andere organisaties. En omdat alles zo hoor- en zichtbaar is kunt u er veel van leren in korte tijd. Ik geloof sterk in ervarend leren: "In een uur spel leer je meer dan een jaar conversatie" Dit citaat van Plato is voor mij een leidraad om de presentatie zo interactief mogelijk te houden. Door deelnemers mee te laten spelen op een divers, uitdagend en toch laagdrempelig slagwerkinstrumentarium, of met body-percussie en stem. Maar ook door met deelnemers in dialoog te gaan, vragen te stellen. De presentatie maak ik op maat. Wat is het thema van de dag? Waar zit ik in het programma? Wat is de achtergrond. Wat is de tijd en ruimte. Hoe zorgen we ervoor dat het niet alleen inspirerend, energiek en creatief is, maar dat men ook de vertaling naar de dagelijkse praktijk kan maken? De voorbereiding is dan ook een belangrijk onderdeel van het uiteindelijke resultaat. Ik heb een achtergrond als professioneel slagwerker in tal van stijlen, o.a. Het Gelders Orkest. Daarnaast heb ik sinds 10 jaar in mijn eigen bedrijf Klanklichaam een uitgebreide ervaring als trainer/coach/spreker voor een zeer divers publiek opgebouwd. Deze ervaring gekoppeld aan een breed scala van opleidingen rond training, coaching en zingeving maakt dat ik de muzische en creatieve kant aansprekend kan vertalen naar een praktische toepassing in een ander werkveld.
Shows
De organisatie als orkest!
De organisatie als orkest!

Vanaf825


Videos
 • Plein de Mont matre
  Plein de Mont matre

  Vanaf795 Workshops

 • Voorstelling Maken
  Voorstelling Maken

  Vanaf795 Workshops

 • Communicatie Training (music minded)
  Communicatie Training (music minded)

  Vanaf1150 Workshops

De organisatie als orkest! boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct De organisatie als orkest! online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van De organisatie als orkest! net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Workshops boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Workshops direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is De organisatie als orkest! beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Workshops boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat De organisatie als orkest! liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van De organisatie als orkest! wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je De organisatie als orkest! boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Workshops meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.